Ismét bikiniformában!

A képlet pofonegyszerű: ha több kalóriát égetünk el, mint amennyit beviszünk, bekövetkezik a vágyott fogyás. Ennek ellenére mégis pokoli nehéz leadni az alattomosan ránk rakódott súlyfelesleget… Ráadásul az sem mindegy, honnan fogyunk. Szerencsére nem kell fogyiakadémiát végeznünk ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást – jól képzett szakemberek és a korszerű technológiák segítségével igen jó eséllyel indulhatunk a zsírpárnák elleni csatába.

Lendüljünk támadásba!

Természetesen minél szélesebb a fegyver arzenál, az eredmény annál gyorsabb és látványosabb lesz! A zsírbontást elősegíthetjük étrend-kiegészítőkkel (articsóka, L-karnitin, koffein) és különféle kezelésekkel. A zsírgyilkos módszerek háromféleképpen hatnak: vagy kiszabadítják az elraktározott zsírt (például a rádiófrekvencia), vagy roncsolják a zsírsejteket (ilyenek a kavitáció, a zsírfagyasztás és a szenzációs újdonság, az Aqualyx zsírbontó injekció), illetve a zsírsejteket azonnal eltávolítják (zsírleszívás).

A felszabadított zsírsavak elvezetését, az anyagcsere és a nyirokkeringés élénkítését kezelésekkel is hatékonyabbá tehetjük a fogyókúrát, melyek a cellulit leküzdését is elősegítik.  A kézi vagy gépi nyirokmasszázs, a kötőszöveti torna (LPG, Icoone) valamint a kötőszövetbe juttatott cellulit elleni hatóanyag-koktél (Alydia) simább, narancsbőr-mentes bőrfelszínt eredményez.

Zsírpárnák réme

A makacs zsírpárnák ellen – mint például a toka, lovaglónadrág, térd feletti bucka – nem használ a fogyás. Az Aqualyx zsírbontó injekció viszont célzottan hat: a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimmel lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak.

Az oldat fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja és természetes úton kiürülnek a szervezetből. A hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe. A 20-30 perces kezelés mégsem fáj a hatóanyaghoz kevert kis dózis lidocainnak köszönhetően.

 Aqualyx II

A helyi zsírlerakódásokat eddig csak zsírleszívással lehetett eltávolítani, ami komoly műtét, hosszú gyógyulási idővel és fájdalommal jár. Az injekciós zsírbontás ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is használják. A kezelések 21-24 naponta történnek. A legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.

Feszesebb, formásabb, karcsúbb

A test feszesebbé tételéhez, a karcsúbb kontúrok eléréséhez nyújtanak segítséget a gépi kezelések. A fogyás előmozdítására, az alakformálásra és a narancsbőr csökkentésére a legkorszerűbb technológiák állnak rendelkezésünkre. Az innovatív kezelőprogramok, melyek rendszerint többféle egymást erősítő technika és módszer ötvözéséből állnak össze, valóban a megoldásra fókuszálnak. Mielőtt belevágunk, érdemes elvégeztetni egy testösszetétel mérést, mely a test zsír-izom hányadának pontos megállapítására, a rejtett hasi zsír tömegének definiálására szolgál.

  • Orvosi nyomásterápia kiválóan és kíméletesen indítja be a testben a változásokat, illetve fokozza a zsírbontó, cellulit csökkentését célzó kezelések hatékonyságát
  • Orvosi rádiófrekvencia a laza kötőszövetek feszesítésére és a raktározott zsírmennyiség csökkentésére irányul
  • Rádiófrekvencia és pulzáló mágneses hullám ötvözete a rádiófrekvencia hatását felerősíti és a hosszú távú eredményeket támogatja az új vérerek képződése által
  • Kavitációs zsírbontás során az ultrahang roncsolja a zsírsejtek falát és megakadályozza a roncsolt sejtekben a zsírraktározást
  • Passzív izomtorna kiválóan égeti el a zsírbontó kezelések során felszabadított szabad zsírsavakat
  • Zsírdepók fagyasztása a zsírsejtek elhalása révén tartósan csökken a raktározó zsírsejtek száma
  • Kötőszöveti vakuola masszázs a közérzet javításától, a szövetek feszesítésén át a zsírsejtek megdolgoztatásáig szinte minden ponton segíti az arányos alak és testforma gyors megvalósulását

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.