Fényvédelem az egész családnak

Tudtad, hogy az UV-sugárzás egész éven át jelen van, így minden nap ajánlatos bőrtípusnak és –problémának megfelelő fényvédőt alkalmazni?

Az Eucerin Sun csomagjai a teljes családnak professzionális védelmet nyújtanak, így mindenki megtalálhatja a számára leghatékonyabb kombinációt. Az Eucerin az új válogatások mellett egy innovatív készítménnyel is bővíti a kínálatát: a Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-géllel testre SPF30 és SPF50+ változatban. A termék formulája faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát tartalmaz, melynek jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó matt hatást biztosít.

Az UV-sugárzás egyike a legfontosabb tényezőknek, melyek a bőr idő előtti öregedését okozzák. A sugarak mértéke, amik elérik a bőrt, függhetnek akár a napszaktól, az évszaktól, vagy a magaslati és földrajzi elhelyezkedéstől. Az UVA-sugarak idézik elő a barnulást és felelősek a ráncok, valamint az öregedés más jeleinek a kialakulásáért is, az UVB-sugarak pedig napégést és bőrrákot okoznak.

Ezekre a problémákra az Eucerin napozó termékcsaládja átfogó védelmet nyújt, új válogatásaival pedig a bőr egyéni igényeihez is igazodik, és hatóanyag-összetételével megoldást kínál a különféle bőrproblémákra. Napallergiában szenvedsz? A Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF25 + Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél összeállítás gyógyír lehet a problémádra. Fényvédelem mellett ráncfeltöltésre is vágysz? Tökéletes csomag számodra a Sun Photoaging Control naptej testre FF30 + Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50. Hiperpigmentációs foltokkal küzdesz? A Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 + Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50+ segíthet ezek csökkentésében. Hatékony napvédőt keresel gyermeked számára? A Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50 + Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30 csomaggal a kicsik és nagyok bőrének védelme is biztosítva lesz.

Az új Sun Oil Control Dry Touch napozó krém-gél testre SPF30 és SPF50+ napozó termék különleges spektrális technológiájának köszönhetően UVA/B szűrőket tartalmaz, mely védelmet nyújt a nagyon magas UV sugárzás ellen. A Licochalcone A semlegesíti a szabadgyököket, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A termék formulája faggyútermelést szabályozó Oil Control technológiát is tartalmaz, melynek jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó matt hatást biztosít.

Extra tipp:

Az Eucerin® Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél amellett, hogy hűsíti és regenerálja a napozással terhelt bőrt és aktívan enyhíti a napégést, megelőzheti a napallergiás bőrtünetek kialakulását. Napallergia esetén javasolt a termék testápolóként való napi alkalmazása a napon tartózkodás előtt már 2 héttel, így megelőzhető a tünetek kialakulása.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.