Ezt tedd, ha valaki nem szimpatikus körülötted!

Ha a környezetedben olyan ember van, aki negatív energiát sugároz, vagy számodra egyszerűen nem tűnik szeretetre méltónak, akkor tedd a következőt.

Próbálj legalább egy jó tulajdonságot találni ebben az emberben. Egyet mindenképpen kell találnod; ha többet is találsz, az még jobb, de egy is elég. Ennek a tulajdonságnak viszont olyannak kell lennie, ami a te meggyőződésed szerint is jó dolog, illetve te szereted ezt a tulajdonságot. Például egy gonosz ember is szereti a gyerekét, ha őt nem, akkor a kutyáját; vagy például lehet valaki rosszindulatú, de őszinte. Örömhír! Az anyós esetében rögtön megvan a pozitív tulajdonság, hiszen ő kedves hitvesünk anyukája. Ez persze csak vicc, ez még nem elég, másvalamit is találnod kell.

Ezzel akkor már meg is fogtuk a megfoghatatlant. Mindenkinek van valamilyen pozitív tulajdonsága. Ezt a jó tulajdonságot kapcsold a személyéhez, úgy, hogy ha rá gondolsz, mindig ez a tulajdonság jelenjen meg előtted. Ha találkozol vele, ha együtt vagytok, valahányszor látod őt, mindig erre a tulajdonságára gondolj, ezt lásd benne, semmi mást. Ha ezt teszed, már magadban mosolyogsz is, és képes leszel szeretni benne ezt a tulajdonságot. Ezáltal az ő negatív energiája nem tud többé hatni rád, ugyanakkor te sem bocsátasz ki irányába negatív energiát, hiszen találtál benne egy szeretetreméltó dolgot, és máris a legpozitívabb energiával dolgozol. Így megszűnik az a problémád, hogy valaki más miatt magadnak áss vermet. Ha te nem bocsátasz ki negatív energiát valaki felé, aki negatívan viszonyul hozzád, akkor nem is tudja elvenni az erődet. Ezek az emberek csak a negatív csatornán adnak és vesznek. Ha ez nincs, tehetetlenek.

A kérdés persze az, hogy mit tegyél akkor, ha sok ilyen emberrel van dolgod. Egyszerű, ugyanazt. Mindegyikükben keress egy pozitív tulajdonságot, azt kösd a személyéhez, és mindegyikkel játszd el ugyanazt a fent leírt játékot.

Ha pedig minden emberben rosszat látsz, akkor magadban kell keress egy jó tulajdonságot és eljátszd a fent leirt játékot, amikor tükörbe nézel. Ne ijedj meg, ez megint csak vicc!

Gunagriha elárulja a videóban hogyan szabaduljunk meg a sérelmeinktől:

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.