Emeld új magasságokba a szépségápolásod!

Ha nyaralás, akkor nap, tenger és repülős utazás! De a páratartalom a gépen akár háromszor szárazabb lehet, mint a Szahara sivataga, így egy rövid repülős utazás is megterhelheti a bőrödet. A FOREO kipróbált fedélzeti szépségápolási trükkjeivel viszont leszállás után te lehetsz a terminálban a legfrissebb és legragyogóbb!

 

Csekkolj be a mosdóba és utazz sminkmentesen

Lehetőség szerint ne viselj semmilyen arcfestéket az utazás alatt, mivel a kabin száraz levegője egy nehéz sminkkel keveredve tökéletes táptalajt alkot az esetleges pattanásokhoz és gyulladásokhoz. Becsekkolás után, de még beszállás előtt, ugorj be a női mosdóba és végezz egy gyors arctisztítást, pl. a piacújdonság LUNA 3 arctisztítójával. A szuper-kompakt kütyü 1 perc alatt eltávolítja arcodról a szennyeződéseit, a faggyút és elhalt hámsejteket, felkészítve bőrödet a repülős utazáshoz. Smink nélkül utazva pedig a fedélzeti szépségápolásnak sem szabhat semmi határt!

Készítsd elő a beszállókártyádat. És a vizes palackod.

A hidratálás a ragyogó, egészséges bőr titka is, amely a páratartalom csökkenése miatt rendkívül gyorsan kiszáradhat. Tudtad például, hogy egy 10 órás repülőút során a nők akár 1,6 liter, a férfiak pedig akár 2 liter vizet is veszíthetnek? Ezért olyan fontos a folyamatos folyadékbevitel! A repülés előtti 24 órában már növelheted a vízmennyiséget, hogy emeld a hidratáltsági szintedet, a levegőben pedig 2,5 dl/óra vízbevitellel számolj.

Fedélzeti finomságok

Nem, nem a földimogyoróra gondolunk, hanem a bőrödnek szánt finomságokra!

Kompakt és egyszerű módon frissítheted fel az arcodat például egy kis rózsavizes arcpermettel. Legyen az ülésed közelében és használd többször, amikor csak jólesik!

Egy másik nagyszerű módja annak, hogy növeld bőröd nedvességtartalmát és puhaságát, az a maszkolás – de okosan. Ha nem akarsz egy 30 perces maszkot feltenni a teljes utazóközönség szeme láttára, a FOREO UFO lehet a tökéletes repülés közbeni társ! Ez a világ első intelligens okos-maszk készüléke, amely a tradicionális fátyolmaszkokkal ellentétben mindössze 90 másodperc alatt kínálja a luxus arckezelések összes élményét és hatását. Persze lehet, hogy így is kicsit furának tűnsz majd, de hidd el, a bőröd is nagyon hálás lesz az extra tápanyag bevitelért!

A felhők fölött mindig süt…

Csak azért, mert egy repülőgépen ülsz, az nem jelenti azt, hogy UV-sugarak messzire elkerülnek. Valójában a nagy magasságban nagyobb az esélye a bőrkárosodásnak, mert közelebb vagyunk a naphoz és minél feljebb vagyunk, a levegő annál vékonyabb, amelyeken a káros sugarak könnyebben áthatolnak. Azért nincs ok a pánikra, az ablak mellé is nyugodtan kérj helyet, egyszerűen csak ne felejts el a naptej használatát.

Ultramenő piros ajkak

Az Emirates stewardessek védjegye, de miért ne használhatnád Te is? Az ő bevált trükkjük a sugárzó és kifinomult landing-look-ra a ragyogó piros rúzs! A fogak fehérebbnek tűnnek és minden outfitet egyedivé varázsol! Egyedül a megfelelő árnyalatra figyelj, keress olyat, amelyik hozzád a legjobban passzol és nincs más hátra, mint hogy meghódítsd a célállomást!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.