Éljen a természetes szépség!

Egy kalandozásra hívunk a bio kenceficék között! Győzzük le együtt a pubertáskori ragyákat, s őrizzük meg fiatalos külsőnket a végtelenségig! Mottónk: éljen a természetes szépség!

A természetes szépség egyetlen titka az idő, amelyet magadra szánsz: egy röpke pillanat, amely elfeledteti a rád nehezedő felelősséget, kisimítja a ráncokat, megnyugtatja a lelked és széppé tesz. Ez a kis törődés mindenkinek jár, aminek az értékét és hatását megsokszorozza, ha magad készíted el a szépítőszereidet, olcsón és természetesen!

Beauty

Igazán felszabadító érzés tudni, hogy amit tettél nem csak neked jó, kisugárzásod környezetedet is felvidítja, lazít társaid és közted lévő esetleges feszes távolságokon, az a néhány perc meditáció, amit magad megismerésével töltesz, pedig szellemedet is felfrissíti, a végeredmény pedig biztosan tetszetős! Egészen biztosan emlékszik mindenki néhány a gyerekkorában hallott házi praktikára, a fényes hajhoz, a pattanások eltüntetéséhez, vagy egy frissítő illatos fürdő elkészítéséhez, esetleg a gyönyörű, ápolt kézhez.

Sokan érzékenyek a kozmetikai ipar által nyújtott termékek összetevőire. Ezekkel, a receptekkel viszont biztos lehetsz benne, hogy friss, jó minőségű anyagokból készült, személyre szabott kényeztetést kapsz, kiütések nélkül! A multinacionális cégek gyakran spórolnak az alapanyagokkal vagy az egzotikus hozzávalók kitermelésével kihalás szélén álló fajok létét fenyegethetik, ráadásul a kész termék a polcokon akár hónapokat éveket is állhat, ezért tartósítószerrel kezelik.

Kattints következő cikkjeinkre, hogy természetesen szép lehess!

1. Otthoni ,,csináld magad” arcpakolások

2. Így lesz 10 évvel fiatalabb a bőröd!

3. Smink nélkül gyönyörűen!

4. Három szőlős arcápoló recept

5. Krém száraz bőrre házilag

Forrás: https://napidoktor.hu/index