Együtt tisztul test és lélek

A léböjtkúrák jótékony méregtelenítő hatásáról sokan írnak manapság, elemezve a szervezetben zajló tisztító folyamatokat és várható eredményeket.

Az igazi böjt a test-lelki megtisztulásról szól, végtelen lényünket nem szabdalhatjuk darabokra, nem érdemes előtérbe helyezni egyik felét sem. Amikor csak a fizikai testünket tisztítjuk, lelki szemeteink, salakanyagaink ugyanúgy bennünk maradnak, melyek előbb-utóbb ismét megjelennek fizikai tünetként, betegségként.

Sárváron léböjt-tábort tartanak, és vezetője természetgyógyászként fontosnak tartja, hogy az embert holisztikus szemlélettel segítse a testi-lelki megtisztulásban. A vezetett böjt-tábor különlegessége abban áll, hogy a fizikai tünetek, problémák egy más nézőpontba helyezve kihívásból ajándékká tudnak változni.

Amikor megértjük testünk üzenetét, amikor felvállaljuk felelősségünket a saját testi-lelki állapotunkért, amikor tudatossá válik, hogy mind külső, mind belső világunkat mi teremtjük, akkor egy egész más világ nyílik meg számunkra.

Az önmagunkra való rácsodálkozáshoz, annak megértéséhez, hogy kik is vagyunk, miért pont úgy működünk, ahogy, számos módszer áll a rendelkezésünkre. Az egyhetes böjt alatt Sárváron lehetőség nyílik megismerkedni olyan lehetőséggel, ami a színeket, illatokat ajánlja fel támogatásként.

gyümölcslé

Elvarázsolódhatunk a tibeti hangtálak, gongok ringató hanghullámain, az aktív energetikai test-kezeléseivel elengedhetjük régi, megkövült mintáinkat. Fizikai testünket egy különleges, a kínai öt-elemtanra épülő böjt segítségével tisztítjuk meg. Ennek keretén belül megerősítjük a vesét, kitisztítjuk a májat, megszabadulunk kórokozóktól (gomba, férgek, mételyek, stb.), majd a tisztulás után ismét feltöltjük szervezetünket a hasznos emésztő baktériumokkal, ásványi anyagokkal, emésztő enzimekkel.

Sárvárra sokan járnak böjtölni – a természet közelsége és ereje a 10 hektáros arborétumban sétálva, a szálloda saját kútjából nyert híres sárvári gyógyvízben ejtőzve hatékonyan segíti a tisztulást, amely a méregtelenítést fokozó testkezelések által kényeztető wellness élménnyé válik Sárvár családias hangulatában.

A test tisztulásáért:

  • Orvosi konzultációk, állapotfelmérés, koleszterin vizsgálat, májborogatás, vércsepp analízis
  • Orvos által előírt 6 kezelés az alábbiak közül: hidromasszázs fényterápiával, vízalatti vízsugár masszázs, váltófürdő, talp reflex masszázs, nyirokmasszázs, sós inhalálás, Holt-tengeri sómasszázs, wellness iszappakolás, sóbarlang, aromamasszázs
  • Termál és élményfürdő, szaunavilág, fittness terem, csoportos mozgásprogramok, arborétum séták
  • A lélek tisztulásáért:
  • Hangfürdők, vízi hangfürdők, előadások, beszélgetések a böjtvezetővel
  • Egy alkalommal lélekoldó-energetizáló Bars kezelés

Forrás: Napidoktor.hu


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.