Csúcson a csók!

Új csókcsúcsot ismert el a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztősége, miután Thaiföldön 50 órán át csókolózott egy pár.

Az eredmény versenyen született, rendkívül szigorún: a párok ajkai egyetlen pillanatra sem válhattak el egymástól, még a vécészünetekben sem. Minden párnak egy négyzetméternyi területe volt – elfeküdni így nem lehetett -, ételt-italt kizárólag szívószálon keresztül vehettek magukhoz. Illemhelyre az első három órában egyáltalán nem mehettek, de utána is csak folyamatosan csókolózva és ellenőr kíséretében.

csok26

Az ajakmaratoni vasárnap kezdődött és eltartott egészen keddig, Valentin, Bálint avagy a szerelmesek napjáig. A viadalra mindössze hét pár nevezett be az idén, a világhírű üdülőhelyen, Pattajában forrasztották össze ajkaikat, hogy megdöntsék a korábbi világrekordot, amely 46 óra 24 perc és 9 másodperc volt.

A győztes pár a rekord dicsősége mellett 700 ezer forintos gyémántgyűrűn és 1,4 millió forint értékű szállodautalványon osztozkodhat – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.