Csináltass tetoválást a kozmetikusnál!

Egy tetoválás, ami éveken át megkímél a sminkelés okozta fáradalmaktól és macerától, még több időt adva a tökéletes ruha kiválasztására. Mit kell tudni a kozmetikai tetoválásról?

A szépségiparban egyre nagyobb szerep jut a kozmetikai tetoválásoknak. A növekvő népszerűségnek örvendő esztétikai eljárás kevés kockázattal jár, nem maradandó, de mégis hosszú időn keresztül élvezhetjük a véglegesnek tűnő eredményt! Pontosan milyen fajtái vannak, és mit kell tudni a kozmetikai szalonokban készült tetoválásokról, vagyis a tartós sminkről?

Szemöldöktetoválás

Azok számára, akiknek örökös problémát jelent a szemöldök színének sötétítése világos hajszínük miatt, igazi áldást jelent a szemöldöktetoválás. A tartós sminknek köszönhetően, a nyári napsütésben töltött órák után sem tűnik el a szemöldökük, és emellett attól sem kell tartaniuk, hogy egy nagyobb zápor következtében elkenődik a reggeli rohanásban gondosan kihúzott kontúr a szemhéjunk felett.

Maradandó szemhéjvonal

A nők gyakran dobják magukra ugyanazt a sminket. Egyrészt az évek során már professzionális szintre fejlesztették technikájukat, másrészt a jól bevált, kívánt hatást elérni képes sminken sem változtatnak szívesen. Ebből kiindulva annyira nem is meglepő, hogy a szemhéjtetoválás is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert hazánkban, de a világ más pontjain is.

yp6n7pjn

Tartós ajakkontúr

Az érzéki ajak nem minden nő számára veleszületett ajándék! Sokan kitartóan keresik a megfelelő színű rúzst, és ajakceruzát, aminek segítségével érzékivé varázsolhatják szájukat. Az ajak körbetetoválásával, vagyis a gondosan megválasztott színű vékony vonal megrajzolásával, pontot tehetnek ennek a fárasztó tortúrának a végére!

Nem árt körbenézni!

Bár különösebb kockázattal nem jár a sminktetoválás, ebben az esetben is ajánlott elegendő időt fordítani a tetoválást végző személy kiválasztására! Egy tanfolyam elvégzésével egyre több kozmetikus szélesíti szolgáltatásait a tartós smink bevezetésével, azonban a megfelelő szakember kiválasztásához jó módszer, ha végignézzük korábbi munkáit, esetleg személyesen is beszélünk az általa tetovált hölgyekkel.

Csak akkor üljünk a kozmetikai székbe, ha meg vagyunk elégedve a látottakkal, mivel az elrontott smink igencsak kellemetlen, és korántsem a kívánt hatást éri el a megjelenésünkben!

Az eljárás

Hasonlóan a hagyományos tetováláshoz, itt is egy vékony tű segítségével viszik be a festéket a bőr felső rétege alá. A sterilizálás elengedhetetlen feltétele a műveletnek! A tű okozta apró szúrások csökkenthetőek különböző érzéstelenítők segítségével.

Mivel különösen érzékeny területet tetováltatunk, nem árt, ha élünk ezekkel a lehetőségekkel! Az eljárás után borogatással lehet lelohasztani az enyhe duzzanatot, ami hamar elmúlik, akárcsak a terület pirosodása.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.