Barna tincsek mögött, barátságos személyiség

Csak semmi feltűnés! Beleolvadnak a környezetükbe, mégis kitűnnek barátságos személyiségükkel a barna hajú emberek.

A barnák barátságosak, megbízhatóak és árad belőlük a kedvesség. Ezek azok a fő vonások, melyek a barna hajú embereket jellemzik. Ahogy a hajszínen belül számtalan árnyalat figyelhető meg, úgy a személyiségjegyek is némiképp eltérnek, ennek ellenére az alapvető tulajdonságokban megegyeznek a barna hajszín képviselői.

barna_haj1

Mit jelképez a barna szín?

A megjelenésünket erőteljesen befolyásolja a frizuránk, és ezzel együtt a hajunk színe. A barna tincsek magabiztosságot árasztanak, miközben bizalmat ébresztenek a körülöttünk lévőkben. A föld színe, de egyben a tudatosság jelképe is. A barna hajúak ugyanis két lábbal állnak a földön, előrelátóak és kitartóak.

Eszes fürtök

Az orvosok, tudósok, vezetők körében meglepően sokan vannak a természetes barna hajszínnel született emberek. Az őszi árnyalatokban gazdag hajszálak viselőit, a magabiztosság mellett jellemzi még az eszes, okos személyiség is. Öntudatosak, szívesen tanulnak és dolgoznak, szorgalmasak és elszántak.

barna_haj

Maga a nyugalom

A barna hajszín nem feltűnő, de észrevéve is inkább nyugalmat áraszt, semmint bujaságot, vagy izgalmat. Ez ugyanúgy igaz viselőjére is. A barna hajú emberek nehezen hozhatóak ki a sodrukból, és többnyire a legtovább képesek megőrizni hidegvérüket a stresszes helyzetekben is, ráadásul magabiztosan, kedvesen és türelmesen kezelik a kényes szituációkat. Mellettük tehát jó kezekben vagyunk, gondoskodni fognak rólunk.

Számíthatsz rá!

Nem csak barátságosak, de rendkívül lelkiismeretesek is, éppen ezért barátnak elsők, hiszen nehéz helyzetekben kérdés nélkül mellettünk állnak, ha szükségét érezzük. Számukra ez nem kényszer, hanem a személyiségükből áradó alapvelő kedvesség.

Nem unalmasak!

Annak ellenére, hogy a barna haj nem ritka, tévedés azt hinni, hogy viselőjük unalmas, egyhangú személyiség. Vág az eszük, ráadásul kedvesek, és emellett nagyon megbízhatóak. Ezek között a jegyek között azonban épp annyira színes az egyéniségük, ahány árnyalatát megismerjük a kellemes barna színnek a színes őszi világban.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.