Atópiás ekcéma? Felejtsd el a tüneteit!

Égő, viszkető érzés atópiás ekcéma miatt? Hámló, gyulladt foltok? Tapasztalsz hasonló jeleket a bőrödön, de nem sikerült eddig megszabadulnod a gyötrő tünetektől?

Számodra is hatékony megoldást kínál az Eucerin legújabb összeállítása, amelyet kifejezetten a száraz és irritációra hajlamos bőr ápolására fejlesztettek ki – például az atópiás dermatitisz által okozott kellemetlenségek enyhítésére. Az Eucerin AtopiControl testápoló és az Eucerin AtopiControl SOS bőrnyugtató krém hatóanyagaiknak köszönhetően segítenek csökkenteni a bőr kipirosodását, pikkelyesedését és feszülését, valamint enyhítik a viszketést. A novembertől elérhető díszdobozban a készítmények mellett egy játékos plüss figurával is találkozhatunk, Anton maki személyében.

atópiás ekcéma

Számos belső és külső tényező befolyásolja bőrünk állapotát. Természetesen esztétikai szempontból is fontos a bőrbetegségek tünetei ellen fellépni, de emellett kulcsfontosságú általános egészségünk és közérzetünk szempontjából is. Sajnos a megbetegedett bőr megnehezíti, hogy az ember magabiztos és elégedett legyen önmagával a magánéletben és a munka világában egyaránt. 

Az atópiás ekcéma néven is ismert atópiás dermatitisz nem fertőző, krónikus bőrbetegség, ami gyakran az arcon és a testen egyaránt előfordul. Az érintettek bőre tartósan száraz, hajlamos a megfertőződésre és a gyulladásra. Noha a betegséget nem lehet elmulasztani, a rendszeres megfelelő bőrápolás nagymértékben enyhítheti a kellemetlen tüneteket. Ehhez kínál segítséget az Eucerin AtopiControl összeállítása, amely tartalmaz egy Eucerin AtopiControl testápolót, és egy SOS bőrnyugtató krémet:

A testápoló képes helyreállítani a bőr károsodott barrier funkcióját a ligetszépemag-olajból és szőlőmagolajból nyert magas omega-6 zsírsav taralmának köszönhetően. A száraz, repedezett bőrt simává és rugalmassá teszi, továbbá a licochalcone A (édesgyökér kivonat) hatóanyag révén mérsékli a gyulladást és csökkenti a bőr vörösségét. 

atópiás ekcéma

Az SOS bőrnyugtató krém hasonlóan a testápolóhoz, tartalmazza az atópiás bőr elmulasztására kifejlesztett fő hatóanyagokat, és ezek magas koncentrációjának köszönhetően megnyugtatja és ápolja a kezelt felületeket. Segít megtörni a viszketéssel járó akut bőrgyulladásos problémákat, intenzíven ápolja és táplálja a bőrt és olyan gyakran alkalmazható az érintett bőrterületeken, ahányszor szükséges. Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolják, hogy mindkét készítmény felnőttek, gyermekek és 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára egyaránt alkalmas az atópiás bőr ápolására.

Tudtad?

A babák bőre vékonyabb és finomabb, mint a felnőtteké, így érzékenyebben reagál a külső behatásokra, ezáltal rendkívüli védelemre és ápolásra szorul. Az atópiás dermatitisz az egyik leggyakoribb gyermekkori bőrbetegség, mely világszerte a gyermekek 10-20 %-át érinti. Az Eucerin AtopiControl díszcsomagolása most egy AJÁNDÉK Anton makival is megajándékozza a gyermekeket, aki egy kis játékosságot csempészhet a mindennapos bőrápolási rutinba.

Eucerin AtopiControl testápoló (250 ml) + Eucerin® AtopiControl SOS bőrnyugtató krém (40 ml) + ANTON MAKI AJÁNDÉK

  • Intenzíven ápolja és táplálja a bőrt
  • Segít enyhíteni a viszketéssel járó akut bőrgyulladásos problémákat
  • A száraz, repedezett bőrt simává és rugalmassá teszi
  • Ligetszépemag-olajat és szőlőmagolajat tartalmaz
  • Magas az omega-6 zsírsav tartalma 
  • A licochalcone A (édesgyökér kivonat) mérsékli a gyulladást és csökkenti a bőr vörösségét.
  • Felnőttek, gyerekek és 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára egyaránt alkalmas az atópiás bőr ápolására
  • Olyan gyakran alkalmazható az érintett bőrterületeken, ahányszor szükséges.
  • Nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti azt
  • Kortizon-, illatanyag-, színezőanyag- és parabenmentes, így a bőrirritáció és az allergia kockázata minimális.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.