Akár 28000 szállal dúsabb haj? Természetesen!

Hogyha a hajhullást csökkentő szerek nem hozzák meg a várt eredményt, válassz olyat, amelyik a hajnövekedést is serkenti!

Szponzorált tartalom

A hajhullás okai különböző betegségek, tápanyaghiány, gyógyszer mellékhatás, tartósan stresszes élethelyzetek, hormonális elváltozások, illetve a fejbőr problémái is lehetnek. Ilyenkor a hajhullás viszonylag gyorsan kialakulhat, de szerencsére a kiváltó okok kezelése, gyógyítása után a legtöbb esetben helyreáll az egészséges hajnövekedés.

A hajhagymák kimerülésével járó kopaszodás esetén sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet. Szerencsére azonban már több olyan készítmény is kapható, amely a hajhagymák megújulását támogatja.

Fotó: egeszsegszakerto.hu

Hajnövesztő vitaminok, samponok, hajszeszek: táplálják a hajhagymákat, erősítik a hajat

  • A hajnövesztő vitamin készítmények olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek az egészséges hajnövekedéshez elengedhetetlenek. Hatásuk néhány hónapos szedés után mutatkozik csak meg. A hajszálaknak 2-3 hónapra van szükségük ahhoz, hogy miután a hajhagymában megindul növekedésük, a fejbőr felszínén is megjelenjenek. Olyan készítményt érdemes választani, amelyik a haj keratinszerkezetének felépüléséhez szükséges ciszteint és metionint is tartalmazza. A természetes növényi összetevők közül a köleskivonatban találhatók meg nagyobb mennyiségben ezek az aminosavak.
  • A hajhullás elleni samponok és hajszeszek olyan növényi kivonatokat, koffeint és egyéb összetevőket tartalmaznak, amelyek kitágítják a fejbőrben a hajhagymákat tápláló hajszálereket. Így a hajszálak gyökeréhez több, tápanyagokban gazdag vért juttatnak el, ezzel támogatva az egészséges hajnövekedést.
  • A hajerősítő samponokban és balzsamokban gyakran megtalálható búza-, kukorica- vagy szójafehérje a hajszálak keratinvázába épülve a hajnak jobb tartást ad.

Redensyl® szérum: a hajhagyma őssejtekre hat

  • A Redensyl® vörösfenyő és zöld tea levél kivonatból előállított speciális molekulái a hajszálak növekedési fázisát megindító hajhagyma őssejtekre hatnak. Klinikai vizsgálatokkal bizonyított hatása nemcsak a hajhullást csökkenti, hanem valóban dúsabbá teszi a hajat. Napi egyszeri, néhány perces alkalmazásával három hónap után akár 28000 új hajszálad is lehet!

Manapság a társadalmi elismertség egyre fontosabb részét képezi az ápolt, fiatalos megjelenés. A kopasz fejtetőn keresztbe fésült haj, vagy a kivillanó fejbőr elfedésére feltupírozott frizura azonban nem ezt a képet erősíti. A szép haj erős, rugalmas, egészségesen csillogó, és mindenki azt szeretné, ha sokáig olyan dús maradna, mint fiatalon. Ne hagyd, hogy a hajhullás győzzön! Vedd át a kezdeményezést, hiszen a megfelelő fegyverzettel megnyerheted a háborút a kopaszodás ellen.

Lektorálta: Dr. Apostol Éva – bőrgyógyász, kozmetológus

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.