Ajak – régen szájkontúr, most satírozás

A szájkontúr a 90′-es években hódított, mára azonban teljesen kiment a divatból. A ceruzával kihúzott hatást keltő tetoválás az ajkak körvonalait adta csak meg.

Teljesen természetellenessé, túl erős szín választásával akár közönségessé is tehette a női arcot. Bármennyire hihetetlen, még akadnak néhányan, akik elvétve ilyet kérnek. Profi sminktetoválók azonban napjainkban szinte soha nem készítenek csupán szájkontúr tetoválást.

A szájkontúrt felváltó ma divatos technika a fél satírozás, mely során a megrajzolt szájszélektől befelé haladva a sminktetoválás színe fokozatosan elhalványodik. Ezzel a módszerrel a szájforma gyönyörűen megtervezhető, továbbá a hatás sokkal természetesebb, a végeredmény a férfi szemnek gyakorlatilag láthatatlan.

orr4

A sminktetoválás csúcsa a kontúr nélküli teljes ajaksatírozás, melynek eredményeként enyhén rúzsozott hatású, gyönyörű ajkakat kapunk. A technikával lehetőség van a száj formájának megszépítésére, akár az ajkak megnagyobbítására.

A helyes szín megválasztásával az eredmény teljesen természetes, mely smink alapnak is kiváló. Az elkenődött rúzs a múlté. Maximum szájfény szükséges, ugyanis a tökéletes forma, volumen és szín már adott.

A férfi nem látja a sminktetoválást, csak csábító, mégis elegáns ajkakat! Azonban e módszer nagyon komoly felkészültséget feltételez.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.