A stílusos hátizsák – egy egészséges alternatíva a női kistáskák helyett

A legtöbb nő főleg pántos kistáskát szeret hordani, viszont hosszú távon, pláne ha azt mindig jól megpakolja, ez egyáltalán nem kifizetődő a hátunk egészsége szempontjából. Ezért a hölgyek többségénél nem csoda, ha állandó vendég a vállfájdalom a túlterhelt, keresztpántos táskák cipelése miatt.

Ha mi is ilyenek vagyunk, akkor van erre egy sokkal jobb megoldás, ami ráadásul akár többfunkciós is lehet. Nézzünk hát körbe a női hátizsákok frontján!

Stílusos hátizsákok – mintha kistáskák lennének

A hátizsákhoz leginkább a sportos stílust társítjuk, azonban már jó ideje kaphatóak olyan kifejezetten trendi és elegáns darabok is, amelyek egy üzleties, igazán sikkes szett mellé is megállják a helyüket. A legtöbb ilyen táska, hasonlóan a kézi változatokhoz, finom bőrből készült és elegáns dizájnt kapott. Ezért akár egy félelegáns ruhához, de női kosztümhöz is remekül passzol. Ebből adódóan, aki szereti jól megtömni a táskáját, annak érdemes megfontolnia, hogy ezekre az esetekre inkább a minőségibb női hátizsákok közül szerezzen be egy szép modellt. Ilyen modelleket kínál például a Lasocki, vagy éppen az olasz stílust képviselő Gino Rossi márka is.

hátizsák, női

Egyszerre vagány és elegáns, vagyis még egy miniruhához is rendkívül jó választás lehet. Azonban ha a sportos lazaság hívei vagyunk, a klasszikus, például a Puma hátizsákok mellett is lerakhatjuk a voksunk. A különleges darabok híveinek pedig erősen ajánlott szétnézni a DeeZee vagy a Sprandi kínálata tájékán. Mindezen márkákból pedig bőven megtaláljuk gyakorlatilag az összes trendi modellt a CCC üzleteinek kínálatában. Dönthetünk, hogy online, vagy személyesen kívánjuk kiválasztani a termékeket – mindkét esetben garantáltan magas szintű kiszolgálással találkozhatunk. Sőt, ha a CCC üzletében klubtagok leszünk, akkor számtalan csak klubtagoknak szóló akcióval és lehetőséggel gazdagodunk, ami egy stílusszerető számára valódi Kánaán.

Hátizsáktrend 2022-re

Ahogyan az minden ruhadarabnál és kiegészítőnél lenni szokott, a hátizsákok terén is ugyanúgy léteznek különféle trendek. Idén például az elegáns stílusúak és a nagy klasszikusok mellett a geometrikus, valamint a különféle szokatlan fazonok tarolnak a többfunkciós hátizsákokkal egyetemben. Legutóbbiak tulajdonképpen egyszerre kézitáskák is, vagyis úgy hordhatjuk őket ahogy épp szeretnénk. Alakjuk valahol a kettő közt helyezkedik el – így ha kedvünk tartja, a hátunkra vesszük, amennyiben pedig kézitáskaként szeretnénk használni, akkor egyszerűen csak a vállunkra vethetjük őket. Az ilyen multifunkciós táskák kiválóak azok számára, akik nem szeretik variálni a táskáikat, hiszen így egy áráért lényegében kétféle darabot is kaphatunk. Hasonlóan nagy slágernek számítanak idén a különféle anyagokból készült steppelt női hátizsákok is. Az egyszerű, letisztult dizájn teret enged a steppelt vonalaknak, ami elég különleges hatást kelt ahhoz, hogy megfelelően feldobja a szettünket – emellett pedig mégsem túlságosan hivalkodó.

Olvasd el ezt is!

Melyek a jó iskolai hátizsák jellemzői?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.