A fiatalító hajszín titkai

A hajfestés eredménye években mérhető? A megfelelő hajszín kiválasztásán sokkal több múlik, mint gondolnánk.

A tükörbe nézve kezded észrevenni, hogy nyomot hagy rajtad az eltelt idő? Ha így van, akkor éppen itt az ideje, hogy fiatalosítsd a külsőt és ezzel együtt a kisugárzásodat is. Erre a legjobb megoldás bejelentkezni a fodrászodhoz, aki éveket fiatalíthat rajtad a hajszíned megváltoztatásával. Bezsebelve az elismeréseket, azon fogsz csak gondolkodni, miért vártál ezzel eddig.

Kívül belül fiatalon

Amikor egy nő a hajfestés mellett dönt, annak nem csak az lehet az oka, hogy elrejtse ősz hajszálait. A megfelelő szín kiválasztásával ugyanis egy egészen új külsőt kreálhatunk magunknak. Fiatalossá, vaddá, szexivé, vagy éppen szendévé varázsolható a megjelenésünk csupán a frizura színének módosításával. Persze a megfelelő eredmény eléréséhez tudnunk kell, hogy milyen színnel, milyen hatás váltható ki, mivel egy rossz döntéssel a kívánt változás ellentéte is elérhető.

Föld színek

A barna árnyalatai mindig meleg, kedves külsőt képesek kölcsönözni a viselőjüknek. Fontos, hogy a bőr tónusához igazodó hajszínt válasszunk. Ha a festés előtt is barna tincseink voltak, könnyedén megfiatalíthatjuk a megjelenésünket 2-3 árnyalattal világosabb színre váltva.

haj17

A szőkék aranykora

Sötét hajszín esetén néha merésznek kell lenni és a szőke szín felé venni az irányt. Ennyi elég ahhoz, hogy néhány évet gond nélkül letagadhassunk a korunkból. Ahhoz azonban, hogy a művelet sikeres legyen, nem szabad túlzásokba esni. Felejtsük el a plasztik szőke színhatást. Válasszunk egy természetes árnyalatot és a fokozatosság elvére építve módosítsuk a hajszínt.

Trükkös vörös

A vadító vörös inkább a fiatalok színe. Veszélyes választás, mivel az erős tónusok miatt nem mindenki képes viselni a vörös frizurát. Ha mégis ragaszkodnánk ehhez, mindenképpen válasszunk kevésbé feltűnő árnyalatot, ami inkább a barna irányába tolódik el. A megfelelő színt megtalálva éppen annyira fogunk kitűnni, amennyire szükséges. Miközben a meleg vöröses árnyalatok észrevétlenül tekerik vissza korunk időkerekét.

Gondoljuk át!

A változás sokszor szükséges ahhoz, hogy kizökkenjünk a szürke egyhangúságból, miközben megfiatalít és felfrissít minket. A hajfestés tökéletem módszer erre, de mielőtt belevágunk, mindig gondoljuk végig, hogy valóban milyen hatás szeretnénk elérni. A személyiségünknek, stílusunknak megfelelő, extrémebb változtatásokat is bevállalhatunk, viszont sokszor elegendő ha csak finoman, lépésről-lépésre haladva cselekszünk.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.