5 fiatalító smink tipp!

Nem kell plasztikai sebészhez fordulnod! Íme néhány tipp, aminek segítségével letagadhatsz pár évet! Mindenki elérkezik abba a korba, amikor tagadná korát, azonban bőre árulkodik.

Segítségünkkel te is megtanulhatsz néhány smink trükköt, amivel elfedheted bőrhibáidat!

Tipp Tüntesd el a hibákat!

Számos kozmetikai termékkel találkozhatsz a piacon, ami segít halványítani a hegeket, bőrhibákat, napfoltokat. A készítmények mellett elengedhetetlen, hogy megfelelő tápanyaggal rendelkező hidratáló krémeket használj, amely rugalmasabbá teszi bőröd szerkezetét, és segít regenerálni a felső réteget. Legutolsó lépésként pedig világosabb alapozót alkalmazva  elfedheted a hibákat.

Tipp Használj pirosítót!

Az idő előrehaladtával bőröd színtelenné, fakóvá válhat. Egy-egy bronzosító vagy pirosító üdévé, frissé, izzóvá varázsolhatja arcodat, s így sminked ragyogó lesz. Ecsettel vidd fel az arccsontodra, kihangsúlyozva azt, az álladra és az orr nyergedre, így egyenletes színt kölcsönözhetsz arcodnak!

Tipp A T vonal

A homlok, orrnyereg, áll vonala hajlamos a zsírosodásra. Ettől bőröd még öregebbé, megereszkedettebbé válhat. Érdemes mindig a táskánk mélyén tartani egy púdert, amivel mattíthatjuk a csillogó, zsírosabb felületeket.

Tipp Az ajkak!

A szemeik után az ajkainkra figyelnek fel leghamarabb! Ápoljuk rendszeresen ajakbalzsammal, s nyugodtan használjunk szájfényt, rúzsokat. Sajnos a nők gyakran beleesnek abba a hibába, hogy sötét rúzsokat kennek fel, mellyel még idősebbnek tűnhetnek. Merjünk fiatalos, vidám, nyári színeket használni, amitől ajkunk üde és kívánatos lesz!

smink2

Sűrítsd a szemöldöködet!

Ugyan a vékony szemöldök a divat, azonban lehetséges, hogy ha nagyon vékonyra szeded, egy idő után nem fog kinőni. Töltsd ki az egyre vékonyodó szemöldöködet, egy a hajadhoz színben illő szemöldök ceruzával. A természetes szebb, mint a tetovált!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.