10 módszer, hogyan találd meg a párod

Szeretnél végre felépíteni egy romantikus kapcsolatot, és elfelejteni a szingli életet? Nos, 2019 lehet, hogy éppen a Te éved lesz! A következő tippek segíteni fognak megvalósítani a terved. Már csak egy kis szerencsére lesz szükséged!

Akár a fiatalabb, akár az idősebb korosztályhoz tartozol, ha most ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg te is nehézkesnek érzed a párod megtalálását. Ennek ugyan több oka is lehet, de mi megpróbálunk egy kis segítséget nyújtani a nagy Ő megtalálásához.

1. Vállalj kockázatot

Amikor úgy döntesz, hogy egy személyre fogod szentelni az érzelmeid és az időd, érezheted úgy, mintha egy hídról kellene leugranod. De minden kapcsolat tartogat némi kockázatot, és ha tényleg szeretnéd megtalálni a párod, akkor ezt a kockázatot vállalnod kell! Akár elterjedt társkeresőket is használhatsz, ahol nem tudhatod, akár pont Ő vár rád! Elég csak a neten szétnézni, és sok boldog párt lehet találni, akik társkeresőn ismerkedtek meg.

szexualis elet

2. Vedd észre a jeleket, és te is adj jeleket!

Ne hagyd figyelmen kívül a jeleket, melyek arrak utalnak, hogy a változás már a küszöbön. Tartsd nyitva szemed, és amikor észre veszed, akkor ne menekülj el az érzelmek elöl.

3. Kommunikálj többet

Lehet, hogy már réges-régen egy komoly kapcsolatban vagy, de nem is tudsz róla, mivel partnereddel nem beszélitek meg az érzelmeiteket. Természetesen meg kell várni a megfelelő időt ahhoz, hogy bevaljátok az érzelmeiteket, de ha mindketten visszatartjátok, soha nem fogod megtudni, hogyan is éreztek egymás iránt, és hogyan is kellene viselkedned ebben a kapcsolatban.

4. Próbálkozz!

Készülj fel arra, hogy a kapcsolatok egyáltalán nem maguktól értetődőek, hanem meg kell dolgozni értük. Ne rohanj el az első adandó alkalommal, amikor problémába ütközöl, hanem próbáld/próbáljátok megoldani.

5. Ne vegyél semmit sem készpénznek

Ha úgy érzed, hogy tökéletesen megbízhatsz valakiben és párod minden kérésed lesi, akkor ne gondolkozz azon, hogy talán van még nála is jobb! Ezzel csak tönkre teheted a kapcsolatod, ami egyébként lehet, hogy jó irányba haladt volna. Inkább gondolj arra, milyen nehéz volt egy ilyen embert találnod, így mindennap úgy érezheted magad, mint aki megnyerte főnyereményt.

6. Ne legyenek kétségeid az érzelmeiddel kapcsolatban

Egyszerű kétségbe vonni a saját érzelmeinket, de próbálj meg határt szabni az ilyen gondolatoknak. Természetes, hogy nem vagyunk 100%-ig biztosak abban, hogy Ő az igazi, de az ilyen negatív gondolatok hátráltathatják a kapcsolatod fejlődését.

7. Ez csak a kezdet és nem a vég!

Sokan azt gondolják, hogy egy komoly kapcsolat a szabadságuk végét jelenti, pedig ez nem így van. Inkább úgy gondolj a kapcsolatodra, mint valami újnak a kezdetére, ahol együtt élhettek át új, közös élményeket.

8. Ne találkozgass másokkal

Sok oka lehet annak, hogy miért érzed még mindig a szükségét, hogy másokkal is találkozz. Például nyitva hagy kis kapukat, hogy ne bonyolódj bele egy komoly kapcsolatba. De vésd az eszébe, hogy már egy kapcsolatban vagy! Gondolj bele abba, hogy a partnered mit érezhet, vagy te mit éreznél fordított esetben? Ugye, hogy nem esne jól?

parkapcsolat

9. Emlékezz: megérdemled!

Soha ne felejtsd el, hogy megérdemled, hogy egy nagyszerű kapcsolatod legyen, és élvezd minden egyes nap!

10. Bízz magadban! Légy bátrabb!

Ha megnő az önbizalmad, azt mások is észreveszik! Egy-egy mosoly, miniszoknya és máris férfiak hada fog a lábaid előtt heverni! 🙂 Csak egy kis lépésre van szükség. Manapság mindenki a másikra vár, de Te tűnj ki a tömegből! Ha megtetszik valaki, légy bátor, és tedd meg Te az első lépést! Hidd el, hogy értékelni fogja!

+1 Tipp: Adj esélyt az embereknek, és ezzel magadnak is!

Sokan hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy a külső nem minden. Tény, hogy a külső megfog, a belső megtart, de ha esélyt sem adsz, és csak a külső alapján ítélsz, lehet, hogy pont elszalasztod a nagy Őt!

Forrás: topshop.hu

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.