A képernyőn rendel Dr. Tóth

Ősztől új formátummal jelentkezik az RTL Klub. A Dr. Tóth, a The Dr. Oz Show magyar változata hétköznaponként várja majd a nézőket a képernyő elé, egészségügyi témában, a legszélesebb spektrumon igyekszik majd eligazítást nyújtani. A műsorvezető és az ország háziorvosa dr. Tóth Tamás lesz.

Az egészségügyi internetes topikokban évről évre egyre több felhasználó kér tanácsot, sokan hajlamosak a világhálón talált cikkek alapján diagnosztizálni magukat. Az RTL Klub új műsora nekik is segítséget nyújthat, hiszen a készítők egy betegség mellett sem mennek majd el becsukott szemmel. Emellett dr. Tóth Tamás életmódtanácsokkal, táplálkozási tippekkel is szolgál, valamint a piacon fellelhető egészség megőrzését, illetve a gyógyulást elősegítő termékeket is bemutat majd. A műsor készítésénél a szerkesztők komoly orvosi és szakértő csapattal dolgoznak együtt.

tévé

A The Dr. Oz Show eredeti, amerikai változata idén már az ötödik évfolyamához érkezett, és továbbra is töretlen sikerrel fut tovább. Ennek a sikernek a titka és a műsor kulcsfigurája maga Dr. Oz, aki nemcsak megvizsgál, tanácsot ad, vagy éppen konzultál az adott terület szakértő orvosaival, hanem maga is kipróbálja a bemutatott edzéstervet, vagy megkóstolja a diétához összeállított menüsort. A magyar változat orvosa, dr. Tóth Tamás neve nem ismeretlen a magyar tévénézők számára, számos magazinműsorban vendég volt már szakértőként, sőt, az X-Faktor versenyzőinek is számos tanáccsal segítette egészségük megőrzését. A Fókusz ma esti adásában vele is találkozhatnak a tévénézők.

Forrás:


Egy válasz

 1. Herczeg László

  Üdv Doktor úr!

  Láttam egy Tv riportot Czeizel Endrével, aki elmondta hogy évek óta magzatvédő vitamint szed az időskori elbutulás ellen, ami főleg a férfiakat fenyegeti egy bizonyos homociszteinn stori miatt.
  Nos a magzatvédő vitamin tulajdonképpen egy vitamin bomba ha jól értelmezem, és ezért elkezdtem szedni napi 1-et. Jól teszem, vagy kitolok magammal?

  Köszönöm megtisztelő válaszát.

  Herczeg László

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.