Tesztelik a családbarát szálláshelyeket

Nagyon sok szálláshely állítja magáról, hogy családbarát. A KidsOasis védjegyrendszere szigorú szempontrendszer alapján azonban minősíti is a szálláshelyeket. De leghitelesebben mégis a családok tudják elmondani, hogy a szállások tényleg megfelelnek-e a családok elvárásainak. A nyár elején meghirdetett Álom-Másodállás pályázat a KidsOasis Kft. első nagyközönségnek szóló felhívása.

„Szerettük volna, ha minél több családhoz, nagycsaládoshoz jut el a KidsOasis üzenete, mindezt kreatív, játékos formában. A KidsOasis célja, hogy a nyertesek és családjaik bevonásával igazán izgalmas tartalommal szolgáljon a belföldi utazás szerelmeseinek, rávilágítva arra, hogy mennyivel más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak. Családbarát szolgáltatást legjobban felmérni, tesztelni az tud, aki maga is érintett benne. Egy családnál, egy többgyermekes szülőnél nincs jobb „felmérő”, hiszen valós igényeket fogalmaznak meg, reális keresletet teremtenek. A több hónapig futó bloggal a közösség, olvasótábor pontos képet kap majd a már minősített szálláshelyek szolgáltatásairól, valamint arról, hogy mennyivel más eltölteni a vakációt egy olyan helyen, ahol a gyerekek is jól érezhetik magukat” – mondta a KidsOasis Kft. ügyvezetője, Gyetvainé Zováth Anikó.

boldog család

A családokról sok-sok információ található a blogban, a héten indultak el és hamarosan elérhetők lesznek a szálláshelyekről szóló blogbejegyzéseik is honlapon itt: kidsoasis.hu

Forrás: