Különleges Gyerekstrandok a kicsiknek

A Minimax Gyerekstrand az ország három pontján, változatos programokkal várja kis látogatóit. A budapesti Római Strandfürdőben és a Bükfürdői Gyógy-és Élménycentrumban június 22. és július 6., a Gyulai Várfürdőben július 6. és augusztus 20. között tart nyitva a különleges strand.

A programok között a nyár folyamán Beach Party és cirkusz is lesz. Előbbin a gyerekek szörfölhetnek, cápára vadászhatnak, utóbbin kipróbálhatják a trambulint és az „oroszlánszelídítést” is.

A strandokon minden nap 15:00 órától Minimax Fiesta kezdődik, ahol naponta újdonságokkal, tánctanítással, kézműves foglalkozásokkal, versenyekkel, vízi vetélkedőkkel, mesekvízekkel színesíthetik a nyári szünidőt a kis látogatók. A legkisebbeknek a csatorna egész napos Mini Bébi Szigetet tart fenn. A helyszíneken a színes programok mellett nagyméretű babaházikó, csúszda, bébi játékok, összerakós játékok, fakockák, gyerekpuzzle-k és szerepjátékok is a kicsik rendelkezésére állnak.

A Minimax Gyerekstrand játszópark aktív elfoglaltságot nyújt a 0-7 éves gyermekeknek a nyári szünidő napjaiban. Mert gyereknek lenni jó!

Forrás: