Több száz gyermeket ihletett meg ,,Az ének iskolája”!

Lezajlott ,,Az ének iskolája” gyermekrajzpályázata! A TV2 által  meghirdetett versenyre csaknem 800 pályaművet küldtek be, és közel 38 ezer közönségszavazat érkezett.

A legtöbb rajz ByeAlex Kedvesem című dalára és PSY slágerére, a Gangnam Style-ra érkezett. Kedvenc dalukat kellett lerajzolniuk azoknak a gyerekeknek, akik  jelentkeztek ,,Az ének iskolája” rajpályázatra. A május 18-23. között, két korcsoport számára zajló versenyre közel 800 rajzot készítettek, melyekre a TV2 weboldalán szavazhatott a közönség, illetve ,,Az ének  iskolája” tanáraiból és diákjaiból álló zsűri is értékelte őket.

Egy hét alatt közel 38 ezer közönségszavazat érkezett, ezzel a gyermekrajzpályázat a TV2 egyik legsikeresebb online kampánya volt. A  legnagyobb kedvenc ByAlex és PSY volt, a legtöbb gyermek a Kedvesem és a Gangnam Style előadóit rajzolták le.

A nyerteseket a május 26-i, gyereknapi Naplóban hirdették ki: mindkét  korcsoportban 3-3 győztest választottak a közönségszavazatok alapján,  akik ,,Az ének iskolája” márkázott termékekből álló ajándékcsomagot  nyertek. Emellett a zsűri döntése alapján 10-10 győztes családi belépőt nyert a Minicity Gyerekvárosba.

A közönségszavazatok, valamint Az ének iskolája tanáraiból és diákjaiból álló zsűri értékelése alapján díjazott rajzok  megtekinthetőek a www.tv2.hu/azenekiskolaja weboldalon.

Forrás: