Természetvédelmi rajzpályázat gyerekeknek

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület rajzpályázatot hirdet „A gyurgyalag csodálatos élete” címmel. Pályázni gyurgyalagot ábrázoló rajzzal lehet, ahol a madár életének valamely pillanata van bemutatva. Pályázni óvodás, alsó- és felső tagozatos kategóriában lehet. Nevezési határidő: 2013. július 2

Hogyan lehet pályázni?

  • Kézzel készített eredeti rajzokat (pl. ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték) fogadunk el papíron!
  • Gyermekenként 1 db pályázatot fogadunk el, és csak egyénileg lehet pályázni!
  • Mérete A4-es legyen, a rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora (nevezési kategória), szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe!
  • A pályamű postázásával úgy tekintjük, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon való megjelenéséhez.
  • Óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik részünkre, a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora (kategória) és a szülő elérhetősége! A rajzokat nem tudjuk visszapostázni!

A gyurgyalag életének valamely pillanata lehet a tollászkodás, vadászat, fiókaetetés, költőüreg ásás, fürdés, udvarlás, vagy bármely más pillanat, amelyik számodra szimpatikus. Életéről sokat megtudhatsz a www.mme.hu és a www.springalive.net oldalakon.

Hova küldjem a rajzomat?

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME)
1536 Budapest, Pf. 283
A borítékra írd rá: „A gyurgyalag csodálatos élete”

Ki nyer?

Minden kategóriában a 10 legszebb, legötletesebb pályamunkát díjazzuk.

Díjak:

– Minden kategóriában a 6.-10. helyezetteket egy-egy gyurgyalagos kitűzővel ajándékozzuk meg.
– Minden kategóriában a 4. és 5. helyezettek egy-egy természetismereti könyvet és gyurgyalagos kitűzőt kapnak ajándékba.
– Felső tagozatosoknál az első három helyezett ajándéka 2-2 darab természetismereti könyv, és egy-egy darab gyurgyalagos kitűző.
– Óvodásoknál és alsó tagozatosoknál az első három helyezett ajándéka egy-egy plüssmadár (igazi hanggal), egy-egy természetismereti könyv, és egy-egy gyurgyalagos kitűző.

A nyerteseket e-mailen vagy telefonon, és a www.mme.hu oldalon tájékoztatjuk.

Az eredményhirdetésre 2013. július 12-én kerül sor.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.