Öt tipp, hogyan válassz megfelelő cipőt gyermekednek!

Néhány aprócska jótanács betartásával a gyerekcipő-vásárlás idegőrlő kihívásból örömmel teljesíthető feladattá válhat. Márpedig az mindenkinek előnyös, ha az idegeskedés a múlt homályába száműzhető. Miért is kellene összeveszni, ha a beruházást a boldogság is meghatározhatja?!

Szponzorált tartalom

Mikre érdemes odafigyelni az „igazi” megtalálásánál?

Még mielőtt rátérnénk a címben is említett öt tippre, jó tisztázni, hogy tökéletes cipő, mint általános érvényű kategória nem létezik, nincsen. Hogy miért? Azon egyszerű oknál fogva, mert mindenkinek más az, ami igazi. Az ízlésvilág annyiféle, ahány ember él a Földön. Szóval univerzális jótanácsok helyett mindenkor jó taktika az egyéni véleményre alapozni. Ám gyerekcipőnél ez nem azt jelenti, hogy a szülő dönt, a gyermek pedig elviseli az elhatározás eredményét. Ekkor ugyanis az elégedetlenség, na meg a vele együtt járó hiszti jóformán borítékolható. Sokat nyom a latba, hogy a gyerkőcök mire vágynak.

1. tipp: Mi az, ami a lurkóknak számít?

Az teljesen természetes, ha szülőként elsősorban a praktikus jellemvonások kerülnek előtérbe a válogatás periódusában. De az is érthető, ha a gyerekeknek nem a talpvastagság vagy az alapanyag milyensége a legfontosabb, hanem mondjuk a szín vagy a fazon, esetleg az egyéb extrák (például egy világító talp). A sikerhez tehát elengedhetetlen az összhang és a megbeszélés. Könnyen megszülethet az a kompromisszumos megoldás, amely mindenkiben jó érzéseket generál. Így aztán a hisztéria, meg persze a családi konfliktus egy az egyben kivédhető.

cipő, gyerekcipő

2. tipp: Azért a praktikusság is lényeges!

Ha az esztétikum jegyei stimmelnek, akkor evidens, hogy a hatékonyságot, hasznosságot fémjelző tulajdonságok sem szenvedhetnek csorbát. A stramm alapanyag, az eredményes tisztíthatóság, a kényelmes belső kialakítás egyformán hozzájárulnak a teljességhez. Még akkor is, ha gyermeki szemmel ezek a jellemzők nem tűnnek túlságosan lényegesnek.

3. tipp: Ha a próbálás biztonságot ad, akkor kifizetődő taktika vele élni!

A CCC üzleteiben országszerte személyesen is megtapasztalható, hogy a kiszemelt lábbelik pontosan milyen hordási élményt biztosítanak.

4. tipp: Évszakonként jó ötlet beújítani!

A CCC széles választékában évszaknak megfelelő gyerek cipő sorakozik. Már csak azért is jó ötlet élni a különböző anyagok, kivitelek előnyeivel, mert például a nyári és az őszi időszak nagyon eltérő tulajdonságú lábbelikkel élhető meg jól, felszabadultan, korlátoktól mentesen.

cipő, gyerekcipő

5. tipp: Talpbetét használata nem kötelező, de választható!

A gyermekek növekedését a talpak formálódása is végigkíséri. Vannak gyerkőcök, akiknek elengedhetetlen a talpbetét alkalmazása, míg másoknál ez az opció fel sem merül. A fő ebben az esetben is a testre szabottság! A CCC online felhozatalában minden megtalálható, ami a témában releváns, úgyhogy akár pár kattintás után megrendelhető az a modell, amely a fenti szempontoknak maradéktalanul megfelel, így aztán joggal nevezhető egyéni szinten „igazinak”. Ráadásul, ha a gyerekek is részt vehetnek a vásárlási folyamatban, akkor az elégedettség, meg persze az izgatottság is garantálható!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.