Jó veled az iskolakezdés

Adományozó kampányt indít a Bonami és az Egyszülős Központ

A Bonami home & living webáruház augusztus 1-jével egy hónapig tartó adományozó kampányt indít közös együttműködésben a budapesti Egyszülős Központtal. A befolyó összeggel azokat a családokat szeretnék támogatni, akik sokszor nem engedhetik meg maguknak az általános iskolai felszerelés és egyéb tanszerek beszerzését a szeptemberi iskolakezdéshez.

Ma Magyarországon több mint félmillió gyereket egyetlen szülő nevel és kb. 300 000 családból hiányzik az egyik szülő. Ebben az élethelyzetben az egyik legnagyobb kihívást sokszor a problémás pénzügyi helyzet jelenti. Míg egy teljes családban a gyermekekre és a háztartásokra fordított kiadásokat két jövedelemből fizetik, az egyedülálló szülőnek minden költséget meg kell szorítania és egyedül kell meghoznia minden fontos döntést.

Fotó: 123rf.com

A nyári időszak megszervezése sem kis feladat, de ennél sokaknak még nagyobb stressz a szeptemberi iskolakezdés. A társadalmi elvárások és a kötelezően beszerzendő tanszerek listája gyakran óriási terhet jelent az egyedülálló szülőknek, ezért is szeretne segíteni e két szervezet ebben a rászoruló családoknak, hogy gyermekeik számára könnyebbé és szebbé tegyék az új tanévet.

Az iskolai felszerelések virtuális megvásárlásával nemcsak a gyermeküket egyedül nevelő anyukáknak és apukáknak segíthetünk, de könnyebbé és szebbé tehetjük egy gyermek iskolakezdését. Az adományozó kampány nagykövete Huszárik Kata, Jászai Mari-díjas színésznő, aki az ügy elkötelezett híve.

Hamarosan jelentkezünk a kampány pontos menetével és részleteivel kapcsolatban. Interjúval vagy egyéb információkkal szívesen állunk rendelkezésére. Köszönjük, ha hírt ad a kampányról, melyhez a #joveledaziskolakezdes hivatalos hashtag-et használjuk.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.