Ingyenes angol nyelvtanfolyam indul – Most bárki tanulhat!

Az emberek tisztában vannak azzal, hogy angol nyelvtudással jobban boldogulnak a munkaerőpiacon, teljesebbé válik a külföldi nyaralásuk, hatékonyabban és könnyebben kommunikálnak a világ bármely pontján. Korábban a nyelvtanulás nem mindenki számára volt elérhető, így felnőtt fejjel kellene pótolni a hiányosságokat.

Ám az angol nyelvtanfolyamok általában költséges „mulatságok”, éppen ezért kihagyhatatlan lehetőség, amit a CPI Hungary Kft a vállalati felsőségvállalása részeként kínál: ingyenes alapfokú nyelvtanfolyamokat indítanak szeptember hónapban három helyszínen. A résztvevők az angol nyelvtanfolyam elvégzéséről oklevelet kapnak.

Szeptember 13-án kedden Budapesten a Blaha Lujza téri Europeum bevásárlóközpontban, szeptember 14-én szerdán a dunakeszi Buy Way-ben (Líra könyvesbolt) és szeptember 15-én csütörtökön a soroksári Buy Way-ben (Líra könyvesbolt) kezdődnek a kurzusok. Mindhárom tanfolyamon az angol nyelvórák a munkaidő után, 18 órakor kezdődnek és hatvan percig tartanak heti egy alkalommal 14 héten keresztül, egészen decemberig. Az ingyenes angol tanfolyamra mindenki csatlakozhat, de a résztvevők száma limitált és a jelentkezés sorrendjében fogadják a regisztrációkat.

tanulás, iroda

A Second Language School Nyelviskola tapasztalt nyelvtanárai a mindennapokban jól hasznosítható, beszédcentrikus angol nyelvismeretet nyújtanak.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.