Idén nyáron megvalósul 33 gyermekálom!

Belföldi utazás, dinó kiállítás, bobozás, sütés-főzés, szépülés egy kozmetikában, betekintés a zeneiparba, virágkarnevál – többek közt ezek az álmok válnak valóra a Nők Lapja Café és olvasói jóvoltából. Közel 7000 szavazó választotta ki azokat a jótündéreket, akik idén nyáron teljesítik a nehéz sorsú gyerekek kívánságát.

Mautner Zsófi éttermeket mutat és főzni tanítja a 15 éves Orsit, a Szegedi Karszt- és Barlangkutató Egyesület túrázni viszi a 13 éves Gábort az Aggteleki-cseppkőbarlangba, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata egy hajóút keretében mutatja meg a 13 éves Dánielnek és családjának, hogy mekkora a Balaton, a 17 éves Dávid pedig egy profi hangstúdióba jut el egy zeneipari szakember segítségével.

Ahány gyerek, annyi álom – a Nők Lapja Café alapítványok segítségével találta meg azt a 33 beteg, hátrányos helyzetű vagy állami gondozásban élő gyermeket, akik kívánságát oldalán bemutatta. A különleges jótékonysági akció sikeréhez a portál olvasóit hívták segítségül, a közösség pedig idén is aktív volt: májusban közel 90-en jelentkeztek jótündérnek, közülük pedig közel 7000 szavazó választotta ki, hogy kik váltsák valóra a gyerekek álmait.

„Olvasóink társadalmi érzékenysége átlagon felüli. A tavalyi évhez hasonlóan idén is többen versenybe szálltak egy-egy álom teljesítéséért, sőt, jótündéreink túl is léptek az álmokon, hiszen egy-egy aprónak tűnő élmény mellé egész napos kikapcsolódást szerveznek a gyerekeknek” – mondta el Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője.

Többségében nagyvárosban élő kisgyermekes anyukák jelentkeztek jótündérnek, de szép számmal akadtak lelkes diákok és nyugdíjasok is a nagyobb cégek, szervezetek mellett.

A 33 kívánság és teljesítőik bemutatkozása megtekinthető az NLC.hu oldalán: http://www.nlcafe.hu/33kivansag/

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.