Gyermeknap a Heim Pál Kórházban

Sztárfellépőkkel, sok-sok ajándékkal és meglepetéssel, ingyenes gyermeknapi rendezvényt tart a Heim Pál Gyermekkórház mindkét intézménye 2013. május 30-án, csütörtökön. Színpadra lép többek között Mága Zoltán, a 100 Folk Celsius, a Nyári lányok, lesz Rubint Réka torna, Star Wars bemutató, felvágják az Ország Gyermektortáját, és az égből cukorkák potyognak majd.

A Heim Pál Gyermekkórház Üllői úti és a Madarász utcai részlege május 30-án közös gyermeknapot tart. A szórakoztató, látványos és sokszínű eseményre a két kórház kis betegei mellett minden érdeklődőt, továbbá a környező óvodák és iskolák gyerkőceit is szeretettel várják.

A programok a Madarász utcában 11 órakor, az Üllői úton 14 órakor, sztárok színpadra lépésével kezdődnek. A zenés műsorokat az Ország Gyermektortájának ünnepélyes felvágása koronázza meg: a kis ünnepeltek mindkét helyszínen egyszerre  kapják meg a több száz szeletes, egészséges és nagyon finom „Heim Pál Szivárvány tortát”.

A rendezvény másik csúcspontjaként egy távirányítós modellrepülőből cukorkák szóródnak alá a levegőből, a közös „kívánságlufi”-eregetés pedig méltó lezárása lesz a napnak.

A „Heim Pál Szivárvány-Gyermeknap” helyszínei:

Heim Pál Gyermekkórház, Madarász utcai részleg: 1131 Budapest, Madarász V. u. 22-24.

Heim Pál Gyermekkórház: 1089 Budapest, Üllői út 86.

A rendezvény ingyenesen látogatható!

arcfestes

Részletes program

Madarász utcai programok az udvaron és a színpadon

11.00 – a Tűzoltóparancsnokság bemutatója

13.00 – Mága Zoltán hegedűkoncert és ajándékosztás

13.30 – Farkasházi Réka és Csiszár Ferenc koncertje

14.00 – Rubint Réka és kislánya, Lara gyermektornája sok-sok meglepetés ajándékkal

14.30 – Pintér Tibor és Várfi Sándor, a Sziget Színház művészeinek előadása

15.00 – „100 Folk Celsius és meglepetés vendégei” jótékonysági koncert a Gyermekkor Alapítvány számára

16.00 – Berkes Gabriella elénekli az Óz című musicalből az „Over the Rainbow” című dalt, az Ország Gyermektortájának ünnepélyes felvágása a Madarász utcában és az Üllői úton is

17.00 – „kívánságlufi”-eregetés – mindkét helyszínen egyszerre száll a magasba sok száz lufi, amelyekre előzőleg mindenki felírhatja a kívánságait. Közben Feke Pál az Oroszlánkirály című rajzfilmből Az élet az úr című dalt énekli el.

Programok egész nap: bohócdoktorok műsora, kutyaterápiás bemutató, arcfestés, kézműveskedés, néptánc tanítás, kisvasutazás a kórház körül.

Üllői úti programok

14.oo órakor zenés műsor veszi kezdetét Berkes Gabriella és Feke Pál vezetésével. Fellépők: Bolyki Soul & Gospel Kórus, Farkas Gábriel, Gergely Róbert és párja, Némedi-Varga Tímea, Mága Zoltán és gyermekei, Tunyogi Bernadett, Malek Andrea, Fehér Adrien, Berkes Oliver, Nyári Aliz és Nyári Edit, Ungár Anikó.

További programok: a MEOE  Soroksár Millennium-telepi Kutyakiképző Iskola bemutatója, bohócdoktor, játékbörze, Star Wars bemutató, arcfestés, lufihajtogatás, játékos foglalkozások, kerti modell vasút, terepasztal bemutató. A modellbemutató csúcspontja egy távirányítós modellrepülő, ami a gyerekek fölött kinyílik, és cukorkákat szór a levegőből (erre a programra a Madarász utcában is számíthatnak a gyerkőcök).

Forrás: