Austin & Ally: Milliárd Dolláros Slágerek

Az önfeledt szórakozást kínáló különleges összeállítás az Austin&Ally sorozat eddigi legjobb részeit hozza el a Disney Csatornára. Austin titokban felhasználja a dalszerző lány, Ally alkotását, amivel villámgyorsan hatalmas népszerűségre tesz szert. A rajongók egy következő dalt követelnek Austintól, aki kutakodása közben egy titokra is rábukkan Ally naplójában.

A különleges összeállítás első részében Austin és Dez, a két jóbarát Ally, a tehetséges dalszövegíró tudtán kívül „kölcsönveszik” egyik dalát, amit felvesznek egy stúdióban, klipet készítenek hozzá és felteszik a netre, aminek köszönhetően Austinból egy csapásra helyi szenzáció lesz. A produkció akkora sikert arat, hogy Austint felkérik egy újabb saját sláger megírására. Austin azonban csak éneklésben jeleskedik, így rá kell vennie Ally-t, hogy szerezzen neki egy újabb slágert.

A lánynak azonban más gondjai is akadnak, ugyanis elveszíti a dalszöveg-gyűjteményét, ami egyben titkos naplója is. Barátnőjével, Trishával kétségbeesetten keresni kezdi a naplót, mit sem sejtve arról, hogy a fiúk, Austin és Dez időközben megtalálták. A naplóból a srácok rájönnek, hogy Ally szerelmes egy fiúba. Austin meg van róla győződve, hogy csak ő lehet a lány kiszemeltje. De vajon tényleg ő az, vagy csupán csak egy félreértésről van szó?

Ha szeretnéd megtudni, a feldühödött lány végül segít-e Austinnak, és ki lehet a titkos szerelem tárgya, kövesd végig az Austin&Ally különleges válogatását a legkiválóbb zeneszámokkal augusztus 5-től augusztus 9-ig, hétfőtől péntekig 10:10-től a Disney Csatornán!

Forrás: