A Rejtélyek Városkája nyári Halloween ünnepe

Beköszöntött a nyári Halloween a különleges városkába, ahol semmi nem az, aminek látszik, és ismét feje tetejére áll minden a természetfeletti otthonában. Újabb izgalmas kalandokkal várja a rajongókat a folyton bajba keveredő testvérpár, ezúttal egy veszélyes cukorszörnytől kell megmenekülnie Mabelnek és Dippernek.

Summerween nem más, mint a Halloween nyári változata a Rejtélyek Városkájában, amihez nélkülözhetetlenek a görögdinnye lámpások, de a „cukrot vagy csínyt! móka sem maradhat el. Dipper és Mabel rendkívül izgatottan várja, hogy végre nekivágjanak az édességgyűjtésnek, azonban amikor Wendy gúnyosan megjegyzi, hogy ez elég gyerekes program, megváltoznak Dipper tervei. A kalandról persze nem mond le, és ismét nagy bajba kerül az éjszaka során: az élete forog kockán, ugyanis egy veszélyes szörnybe botlik, akinek vagy biztosítja a cukoradagját vagy őt falja fel.

Ha kíváncsi vagy, hogyan menekül meg a cukorszörnytől Dipper, és ha nem akarsz várni Halloweenig egy kis hátborzongató kalandra, feltétlenül csatlakozz az ikrekhez június 15-én, szombaton 09.30-tól a Disney Csatornán!

Forrás: