A gyerkőcöknek is kijár a kényeztetés

Nyaraláskor nem csak a felnőtteknek, de a legkisebbeknek is kijár a kényeztetés és feltöltődés: miután a gyerkőcök kellőképpen kifáradtak az egész napos hancúrozásban, masszázzsal, pakolással töltődhetnek fel, hogy azután ismét fáradhatatlanul pancsolhassanak, sportolhassanak és játszhassanak tovább. Amíg a csemetét kezelik, a szülők is nyugodtan tudnak szaunázni vagy éppen szundítani egyet. A körömmatricás lakkozást pedig még biztosan sokáig fogják emlegetni a kis hercegnő-jelöltek.

A gyermekmasszázs célja elsősorban az, hogy a fiatalok is megismerjék a masszázs jótékony hatásait és kellemes érzetét. Szakavatott kezek a gyermekek igényéhez alakított masszázsmozdulatokkal végzik a kezelést, kizárólag a háton és a lábakon.  A masszázs hatékonyan javítja a vérkeringést, a szövetek oxigénellátását és az izmok rugalmasságát, mindamellett segít a mindennapi tanulás okozta stressz oldásában.

Amíg anya szépül, a kislánya is hercegnőnek érezheti magát, akár a tejszínes-mézes, akár a csokoládés pakolást választja. A nyaraláskor talán még a körömfestés sem tilos: körömmatricás lakkozással teljes a boldogság!

A vitaminokban, természetes ásványi anyagokban gazdag tejszínes-mézes Aphrodité pakolás még a gyermeki bőrt is újjá varázsolja, mindamellett édes illatot kölcsönöz akár egész napra. A frissen készített természetes krémpakolással a gyermek egész testét befedik, majd textíliával több rétegben betekerik. Míg a pakolás hat, a kis vendégek pihenhetnek, zenét hallgathatnak vagy a kezelő szóval tartja őket. A pihenőidő letelte után gyengéd, simító mozdulatokkal teszik teljessé a hatóanyagok felszívódását.

A Csokoládépakolást kifejezetten a csoki imádó gyerekek részére alakították ki, hogy megmutassák a csoki nem csak elfogyasztva, de a bőrön keresztül felszívódva is serkentő hatást gyakorol a kedélyállapotukra. A csokoládé-mandulaolaj keveréket megfelelő hőmérsékletre melegítve viszik fel nyaktól lefelé a gyermek testére, majd ezt követően textíliába csavarják és 15 percig hatni hagyják. A hatóidő letelte után zuhannyal távolítják el a pakolást.  A csoki pakolás után a gyermek bőre még selymesebb és rugalmasabb lesz. Élmény a testnek és léleknek egyaránt. Segít oldani az iskolai stresszt és fáradalmakat.

A kezelések a Danubius Hotels Bük szállodában valamint a gyerekmasszázs a Hotel Lövérben érhető el.

 

Forrás: