Van egy rossz hírünk: egyetlen szertől sem lesz +7,5 centi…

Az orvostudomány mai állása szerint apró segítségekkel lehet javítani a potenciaproblémákon, a hangzatos méretnövekedés-ígéretek azonban teljesen kizártak. Ismét veszélyes és illegálisan árult, Kínából származó potencianövelőt vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Ha Önök is rendeltek DEVIL STAR étrend-kiegészítőt, akkor semmiképp se fogyasszák el, mivel olyan anyagok is találhatóak benne, amelyek keringési vagy idegrendszeri problémát okozhatnak. A jelölés és a egészségre, tápértékre vonatkozó állítások katasztrofálisak, ezért nagyon sok eljárást kényszerült indítani a Nébih.

Honlapjukra feltöltött közleményükben két másik termék mellett tüntették fel a potencianövelőn kívül. A NÉBIH laboratóriuma az interneten árusított, férfiak számára kifejlesztett, potencianövelésre szánt étrend-kiegészítők ellenőrzése során három termékben mutatott ki gyógyszerhatóanyagot, ezek a KING LIFE, EL TORITO és a RED ONE étrend-kiegészítők.

A szintén potencianövelőként árult DEVIL STAR étrend-kiegészítőben a laboratóriumi vizsgálatok során ötféle mesterséges színezéket mutattak ki, többet is határérték feletti mennyiségben tartalmazott a termék. Hasonló problémák adódtak a potencianövelőhöz ajándékba adott CALMAG C STAR pezsgőtablettával is.

Ma Magyarországon több százezren rendelnek internetről ismeretlen eredetű gyógyszereket. Az egyik leggyakoribb és a legnagyobb veszélyeket rejtő tabletták a fogyasztó- és potencianövelő szerek.

Az ígéretek beváltásához “kiültetésre” lenne szükség

A hirdetés óriási méretnövekedést és teljesítményfokozást ígér. Szakemberek szerint azonban a 7,6 cm-es “ígéret” minden valóságot nélkülöz, hogy megnövelje a pénisz méretét valaki, ahhoz le kellene vágni a barlangos test rögzülését és ki kellene ültetni a hímvesszőt a testen kívülre.

Nem lehet tudni, mit tartalmaz pontosan a gyógyszer, nincs hatóanyag feltüntetve. Azt sem tudják, hogy milyen gyártási, gyári körülmények között készítik a gyógyszert, hol készítik pontosan. Emiatt a gyógyszerek nagyobb veszélyt rejtenek, mint lehetőséget.

Az orvostudomány mai állása szerint apró segítségekkel tudnak javítani a potenciaproblémákon, a hangzatos méretnövekedés-ígéretek teljesen kizártak.

Csak patikák árulhatnak gyógyszert az interneten

Magyarországon csak patikák értékesíthetnek interneten gyógyszert. A legális oldalak megtalálhatóak az ÁNTSZ honlapján, illetve maga az oldal is jelzi, hogy rendelkezik engedéllyel. Orvosi ellenőrzés nélkül senki ne szedjen semmiféle életmódjavító gyógyszert, potencianövelőt, fogyasztószereket, különböző Anti depresszív szereket, vagy rákellenes gyógyszerek szedését. Csak azt szedje mindenki, amit egy orvos javasol.

A NÉBIH azonnali hatállyal megtiltotta a szóban forgó termék forgalomba hozatalát. Továbbá kötelezte a forgalmazót, hogy a készítményeket gyűjtse vissza mind a vásárlóktól, mind a kereskedelemből.

A jelen esetben a szlovák forgalmazó visszavásárolja a terméket, tehát ez egy szerencsés eset. A hatóság is arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben a riportban megnevezett készítmények forgalmazását észlelik, jelezzék a NÉBIH zöld számán vagy az e-mail címén.

Szponzorált tartalom

Forrás: Hirado


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.