Van, aki vadul szereti

Párosodni, mint a vadállatok. Vajon mi az élvezet abban, ha durva a szex? Vannak, akiket a vad kéj hoz igazán lázba.

Néhány ember számára a szex nem több a nemi közösülésnél, ám vannak olyanok is, akiknél az állatias élvezet okozza a valódi örömet. Egy biztos, ez a fajta szexuális örömszerzés is csak akkor teljesedhet ki, ha erre nyitott, és alkalmas párt talál magának a különc.

Szenvedélyes természet

Több jelzővel is lehetne illetni a vad szexre éhes feleket, melyek között a szende és visszahúzódó kifejezések nem igazán lennének találóak. Az extravagáns élvezet kedvelőinek legfőbb érve, hogy szinte garantált a többszörös orgazmus az állatias együttlétek során.

Magasabb fokozat

Akárcsak a hagyományos keretek közé sorolható szexuális együttléteknél, a vadabb változat esetében is elengedhetetlen az előjáték, hogy a felek felfokozott hangulatba kerüljenek. Ezt követően a szex lépésről lépésre válik egyre vadabbá, fel- és belehergelve a partnert a durvább jelenetekbe.

szex66

Extázis

Ahhoz, hogy valóban azt érezzük, a fizikai örömszerzés az élvezet egy magasabb, eddig nem ismert fokára repített minket, törekedni kell rá, hogy a partner egyre nagyobb izgalomba kerüljön. Ennek eredménye egy olyan nagyfokú szexuális energia, amely a végkiteljesedés állapotában hihetetlen mámorral ajándékozza meg a feleket.

Indulattól menetes együttlét

A vad szexet nem szabad összekeverni az indulatos, dühös együttléttel! Míg az első esetben a kéj alapját a szeretkezés szokatlan ritmusa és a partnerek felfokozott fizikai, illetve lelki állapotai adják, addig a másik esetben az érzelem, viselkedés feletti kontroll elveszik, és bántalmazásba, fájdalom okozásába csap át.

Méregtelenítő és stresszoldó

Első hallásra furcsának tűnhet, de a vad szex segít felszabadítani és kiüríteni a szervezetben lerakodott méreganyagokat. Másrészt tisztában vagyunk vele, hogy az aktív fizikai mozgás jótékonyan hat a szervezet felfrissítésénél, és a feszültség levezetésében, az állatias együttlétek pedig, ezeket a pozitív hatásokat felfokozottan képesek egyesíteni.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.