Vajon hány emberrel szexelünk életünk során? – Most kiderült!

Brit kutatók faggatták az utca emberét a kényes kérdésről: mennyit szexelünk egy egész élet alatt? Mi az igazság?

Hány emberrel bújunk ágyba életünk során? A szám természetesen mindenkinél egyénileg változik, ám mi lehet a nagy átlag? Valószínűleg te is elgondolkodtál már ezen az érdekes, ám sokak számára tabuként kezelt kérdésen – számol be a FemCafé.

Egyesek sosem fogják bevallani, hiszen számukra ez olyannyira bensőséges, intim, a magánélet szerves részét képező téma, hogy ezer év alatt sem tennének őszinte vallomást. Megint mások pedig egyszerűen füllentenek, méghozzá annak érdekében, hogy a többség kedvezőbb benyomást szerezzen róluk. Ezúttal brit kutatók próbálták kideríteni, mi is az igazság.

szex

Fotó: 123rf.com

2000 embert faggattak

A Daily Star írta meg, hogy a kutatók 2000 embert kérdeztek meg szexuális preferenciáikról, kiváltképp arról, hány partnerrel osztották meg eddig pihe-puha ágyukat. Igazán megdöbbentő eredményre jutottak: a megkérdezettek túlnyomó többsége azt válaszolta, hogy eddig legalább kettő, de legfeljebb négy emberrel lépte át a hálószoba küszöbét. Mindez eléggé alacsony számnak tűnik, főleg akkor, ha hozzávesszük, hogy az alanyok 14 százaléka úgy nyilatkozott, egész eddig élete során csak egyetlen partnerrel szexelt.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Nyári szerelem – avagy szex nyaraláskor

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.