Vágyfokozó gyógynövények

Egyes gyógynövények akár a gyógyszereknél is jobban képesek korbácsolni a vágyakat.

A szexuális vágy hiánya képes megmérgezni egy kapcsolatot, ami nem csak az elszenvedő fél számára nehéz, de a partnerének is kellemetlen megélni. Az alacsony libidó ellen azonban nem csak szintetikus vágyfokozókkal, hanem teljesen természetes gyógynövényekkel is fel lehet lépni.

Ginkgo Biloba

Vágyfokozó hatása annyira erős lehet, hogy a szexuális beteljesülés nem várt magasságokba képes röpíteni a gyógynövényt kipróbáló párokat. Ennek oka, hogy a nemi szervek területén erőteljes vérbőséget idéz elő, ezzel még vadabb pillanatokat generálva szex közben.

ginkgo biloba

Püspöksüveg

A Kínából származó leveles gyógynövényből készített teának nincs ismert káros mellékhatása, azonban a libidót képes a magasba tornászni. Ráadásul nem csak a nők számára ajánlott a főzet bevetés az érzéki vágyak beteljesüléséhez, mivel a növénnyel természetes úton kezelhető a merevedési zavar is.

Az ázsiai gyógynövény potencianövelő tulajdonsága mellett a női gondokban is megoldást jelent a gyengébbik nem számára. Nem csak a menstruációt megelőző fájdalmaknál, de a menopauza kezelésében is bevethető gyógynövény. Tehát a nemi vágyak fokozódása könnyed mellékhatásnak is tekinthető a panaszok enyhítése közben.

Fotó: 123rf.com

Ginzeng

A szexuális vágyakat felszabadítani képes gyógynövény ereje abban rejlik, hogy hatásosan csökkenti a stresszt a szervezetben, miközben a nitrogén-monoxid felszabadításával felgyorsítja a véráramlást. Ezek együttesen segítenek hozzá a szexuális örömökhöz és az orgazmus eléréséhez.

Maca

A nők és a férfiak alacsony libidóját egyaránt képes növelni ez a gyógynövény, ami bővelkedik aminosavakban, zsírsavakban és vitaminokban is. Emellett tartalmaz vasat, kalciumot, magnéziumot, cinket és foszfort. Ezek együttes hatása képes pozitívan befolyásolni a vágykeltést és a szexuális gyönyöröket.

Az itt felsorolt gyógynövényeken felül még más természetes vágykeltők is léteznek, így ha a libidó ingadozik, mindig jó tudni, hogy egyszerű és egészséges megoldással is megszüntethető a kellemetlenség.

Forrás: Tóth Eszter - napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.