Urak, figyelem! Ez kell a nőnek az ágyban!

Sokan elmondták már az emberiség története során a nagy igazságot: a nők alapvetően különböznek a férfiaktól.

Ez a különbség bizony az ágyban is jellemző, amit azonban a férfiak gyakran figyelmen kívül hagynak, pedig kár elrontani az együttléteket, hiszen az alábbi néhány fontos információ segítségével, minden együttlét valódi közös örömmé válhat!

Higiénia

Senkinek nem lesz baja, ha az ágybabújás előtt még gyorsan zuhanyzol egyet. Ha a zuhany helyett a kádat választod, akkor az sem kizárt, hogy kedvesed a közös fürdőzésben is benne lesz. A tisztaság egyébként is alapvető figyelmesség, nem csak szükségszerűségből kell tisztálkodni, különben csak a hentesek fürdenének.

Sose felejtsd el azt se, hogy a kezeid és a körmeid is tiszták legyenek, hiszen az együttlét során sok kórokozót vihetsz be a kedvesed szervezetébe, ha ápolatlanul estek egymásnak!

A szex nem verseny!

A nők nagyon értékelik, ha a férfi nem gyorsvonatként gázol át rajtuk. Az elsietetten, eredménycentrikusan űzött szexualitás ugyanis nem vonzó, még akkor sem, ha a nőt sikerül eljuttatni az orgazmusig. A kulcs az, hogy nem a nőre koncentrál a férfi, hanem a nőre, mint egyedi, megismételhetetlen személyre: ilyenformán nagyon nagy érték a nő szemében, ha a nevén nevezik aktus közben.

jó szex3

Az előjátékot már ruhában el kell kezdeni!

Nagy félreértés, ha azt gondolja a férfi, hogy csak az az előjáték, ami közvetlenül a szex előtt történik. A valóságban ugyanis az előjáték, vagyis a szexuális aktushoz vezető bemelegítés akár órákkal, sőt, napokkal az összebújás előtt is elkezdődhet.

Aki azt hiszi, hogy vacsora után minden esetben az ágy a következő lépés, az bizony nagyokat csalódhat az életben. Nem érdemes erőltetni a rosszfiú imázst, különben gyakran gondolkodhatunk azon egyedül a bárpult mögött, hogy hol rontottuk el.

Vágyölő tervek

Óvakodj a rutin és a tervezettség látszatától! Ha egy nő megérzi, hogy egyfajta szokássá, rutinná vált az együttlét vele, akkor bizony az érdeklődése drasztikusan alábbhagy! Aggodalomra semmi ok, a női test megismerésével a variációk száma szinte végtelenné válik, és nem lesz a szex halála az unalmas rutin.

Néma gyereknek…

Még ha nem is vagyunk igazán szószátyár típusok, az ágyban csak ritkán tartózkodjunk a kommunikációtól, ez ugyanis nagyon fontos a nők számára. Szóval, ha valaki úgy érzi, nem tudna az intim pillanatokban oldottan beszélni, akkor az jobb, ha már most elkezd gyakorolni!

Durva hibák

A férfiak hajlamosak a lelkesedés számlájára írni, ha kicsit erősebben fogják meg kedvesüket, pedig a durvább mozdulatok bizony nagyon rosszul hatnak a nők szexuális érdeklődésére!

szex

Ez érthető is, hiszen senki sem szereti, ha durván markolásszák azokon a testtájakon, ahol puha, érzékeny bőrfelületek találhatók. Persze, akadnak kivételek, de ők biztosan jelzik az igényüket, ha erősebb érintésre vágynak.

Korai búcsú

Vannak férfiak, akik sajnos olyannyira gyorsan az aktus végére érnek, hogy emiatt orvosi kezelésben kell részesülniük. Ez, az úgynevezett korai magömléses panasz azonban önállóan is orvosolható bizonyos mértékig, például, rendszeres önkielégítéssel olymódon, hogy éppen a csúcspont előtt a pénisz ingerlését megszakítjuk, és az orgazmusig csak több ilyen megszakítással juttatjuk el önmagunkat.

Amíg nem vagyunk képesek a hagyományos módon megfelelő ideig helytállni, addig sincs semmi baj, rengeteg technika áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy párunkat eljuttassuk a csúcsra.

Ne húzd túl sokáig se!

Valószínűleg a legtöbb férfi el sem hinné, hogy ez probléma lehet, pedig léteznek olyanok, akik éppen azzal a panasszal küzdenek, hogy túl lassan jutnak a csúcsra. Általában ehhez az állapothoz a gyakori, gyors, elsietett önkielégítés vezet, amelyek miatt a pénisz érzéketlenebbé válik. Ilyenkor bizony a legjobb módszer az önmegtartóztatás, s néhány hét után az érzékenység javulni fog.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.