Tudd meg, mire vágynak a pasik igazán!

Ha meg akarjuk ismerni egy férfi vágyait, akkor kezdjük az alapoknál, amikre aztán majd építkezhetünk.

Ki az, aki ne tudná a helyes választ: persze, mindegyikre, sőt! Ez alapján úgy tűnik, hogy egy férfit könnyű boldoggá tenni. Ezek azonban csak rövidtávon hatásos trükkök, amelyek nem biztosítanak hosszú távon is harmonikus életet.

Egy férfi nőre vágyik. Legalábbis a legtöbbje. Aztán, hogy ki milyenre, az már teljesen egyénfüggő. Vannak, akik előnyben részesítik a kerekded formákat, mások a szexi szemüveg mögött rejtőző eszet szeretik meg. Abban, hogy ki milyen nőt választ magának párjául, sokszor szerepet kapnak a gyerekkori élmények, tapasztalatok, vagy akár az anya testisége, vérmérséklete is.

Egy férfi azonban nem csupán egyetlen nőre vágyik: a génjei azt diktálják, hogy minél többet szerezzen. A hímek ösztönös fajfenntartók, akiknél könnyen megváltozik a vérirány folyása, ha szexuálitásra utaló jeleket találnak. Ilyen lehet már egy keveset takaró ruhadarab, vagy egy buja szempillantás is.

A nőkkel szemben sokkal nagyobb mennyiségben termelik magjukat, amelyet aztán minden kívánatos talajban elvetnének – legalábbis ha nem lenne lehetőség védekezésre, akkor ez történne. Viszont a tablettáknak, óvszereknek hála ez a belső ösztön egyetlen formában jelenik majd meg: megcsalásban.

Ahhoz, hogy mégis meg tudja tartani a nő maga mellett a férfit, olyan apróságokra kell odafigyelni, amelyért a legtöbb férfi hálás tud lenni. Ilyen például az elismerés. Egy férfi szereti úgy érezni, hogy nélküle néha megállna a világ forgása, például akkor, ha tönkremenne a tengely, és ő nem lenne ott, hogy megszerelje.

szex

A férfiak problémamegoldásra vannak kódolva, ezért sem szeretnek egyszerűen valamiről beszélgetni, amelynek igazából nincs határozott eleje, ahonnan kezdődik, és vége, ahová ki lehet lyukadni.

Az erősebbik nem tagjai nem veszik szívesen, ha a nő rájuk csimpaszkodik. A nőket általában tisztelik, és becsülik, úgy gondolnak rájuk, mint egy védelmezendő lényre. Viszont abban a pillanatban, hogy ez a lény a nyakukba ugrik, ráerőszakolja magát és alig hagy nekik nyugodalmat, megtörik a varázs, és a férfi valószínűleg elhagyja azt a kapcsolatot, akár szakítás útján, akár hűtlenséggel.

Pedig még egy vérbeli macsó is vágyik párkapcsolatra, ahogy minden más pasi is a világon. Szívesen veszik, ha a nő kiszolgálja őket, cserébe pedig ügyelni fognak azért, hogy a világ soha ne álljon meg forogni.

Fontos ügyelni arra, hogy ne veszítsen változatosságából a szexuális élet sem. Kevés lohasztóbb dolog létezik annál, ha a szeretés rutinná válik, a csókok ellaposodnak és vesztenek értékükből.

Egy olyan kapcsolat, ahol az előjáték érintései nem nyújtanak semmi újat és az aktusban is kevés a változatosság, szinte halálra van ítélve. Könnyedén elképzelhető, hogy egy másik nő fog majd csak új lángot csiholni a férfiből. Mondjuk hosszú combokkal és mély dekoltázzsal szítva fel a tüzet. Ezek a megoldások azonban csak rövidtávon hatásosak, hosszútávon másra vágyik a férfi.

Forrás: https://napidoktor.hu/index