Tippek férfiaknak női titkokról

Mit akarnak a nők? Azoknak, akik valaha is elgondolkodtak már ezen a kérdésen, íme néhány párkapcsolati titok.

A gondoskodó pasi dögös pasi

A nők értékelik az olyan pasikat, akiknek érzékeny oldaluk van, különösen, ha feldúltak. Karold át őket, és adj nekik egy zsebkendőt. A gondoskodás erőteljes módja a kapcsolatteremtésnek.

Tudtad, hogy ez a nők legkedvesebb párkapcsolati játszmája? Kattins és olvasd el az erről szóló cikket >>

A lovagiasságnak még mindig van helye

Amikor a romantikáról van szó, sok nő szereti, ha a férfiak hagyományos férfias szerepet vállalnak. Ez különösen igaz a kapcsolat udvarlási szakaszában Diana Kirschner PhD pszichológus szerint, aki több könyvet is írt a szerelemről. A nők tökéletesen képesek arra, hogy kihúzzák a saját széküket vagy kinyissák az ajtót, de ha azt látod, hogy haboznak, lehet, hogy csak arra várnak, hogy te legyél az úriember.

Fotó: 123rf.com

Öltözz úgy, hogy lenyűgözzön

A stílusok jönnek és mennek, de a férfiak ápoltságára és öltözködésére fordított figyelemnek tartósnak kell lennie. A nők számára ez az első flörtöléstől kezdve a nászúton át és azon túl is fontos. “Ki kell találnod, hogy van-e egy bizonyos megjelenés, ami tetszik neki” – mondja Kirschner. “Ha szereti a szűk farmeres pasikat, akkor viselj szűk farmert“.

A srác pirosat visel = a srác megkapja a lányt

Oké, ez a tipp nem a nőktől származik, hanem pszichológusok okos teszteléséből, amelyek a nők tudatalatti preferenciáit vizsgálták. Egy érdekes tanulmány szerint a piros szín hatására a férfiak erőteljesebbnek, vonzóbbnak és szexuálisan kívánatosabbnak tűnnek a nők számára. Van azonban egy kikötés. A piros színtől a férfiak nem tűnnek kedvesebbnek vagy kedvesebbnek. Ez a rész rajtad múlik.

Ne rejtsd el a hibáidat

Kirschner szerelemguru szerint semmi sem ragadja meg jobban egy nő szívét, mint egy jó férfi, aki jobb ember akar lenni. “A nők szeretik a személyes fejlődést, szeretik az olyan férfit, aki figyelmes és érzékeny“. Szeretik, ha a férjük felismeri egy hibáját – például a lobbanékony természetét, vagy a munka utáni rendszeresen mogorva hangulatát -, és szeretik, ha igyekeznek foglalkozni vele.

Ne próbáld meg rendbe hozni a világukat

Ha valami zavarja a nőket, a füledre kíváncsiak, nem a tanácsaidra. “A férfiak úgy érzik, hogy meg kell oldaniuk a dolgokat, mert megoldásorientáltak” – mondja Kirschner. “De egy nő számára a valódi meghallgatás egy csodálatos, csodálatos dolog, ami elmélyíti a kapcsolatot.

A bólogatás nem elég

A meghallgatás fontos, de azt is tudni akarják, hogy meghallják őket. A bólogatás nem elég. Amikor szünetet tart, ezzel jelzést ad, hogy együttérző, gondoskodó módon válaszolj, mondja Kirschner. Ha elmondja, hogy feldúlt, mert a főnöke megnehezítette a dolgát, azt akarja hallani, hogy azt mondd neki: “Sajnálom, hogy a munka ma annyira megviselte“. És ne feledd! Állj ellen a késztetésnek, hogy megoldásokat kínáljon.

A 3. számú randi nem a hálószoba kulcsa

Három randi a szex előtt szabály egy városi legenda. A nők nem határozzák meg, hogy mikor hívják be a potenciális partnert a hálószobába. Néhány nő sok randit szeretne a szex előtt. Egy jó ökölszabály, hogy legalább két hónapot adjunk a kapcsolatnak, mielőtt a szexuális színtérre lépnénk.

Fotó: 123rf.com

A nők szeretik a lassú tempót

A pasik gyakran a leggyorsabb utat akarják választani a szexhez. De sok nő inkább a festői útvonalat kedveli. “A nők akarják a szexet, de másképp jutnak el hozzá” – mondja Kirschner pszichológus, aki párok százainak segített már a kielégítőbb kapcsolat elérésében. “Kapcsolatot és megértést akarnak érezni, romantikázni akarnak“. Ez időt, beszélgetést és érintést jelent – más szóval előjátékot.

A biztonságos szex beindít

Erre mindkettőtöknek koncentrálnotok kell, de Kirschner szerint a nők értékelik és védettebbnek érzik, ha a pasi világossá teszi, hogy ez neki fontos — és aztán megmutatja, hogy azt gyakorolja, amit prédikál.

Talán ez a cikk is érdekelhet! 

A szerelem vérnyomáscsökkentő

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.