Tippek férfiaknak – Hogyan tűnj magasabbank

Valljuk be hölgyeim: egy magasabb férfitársunk elérhetetlennek tűnik, éppen ezért olyan vonzó. Na de mit tegyenek az alacsony férfiak?

Nem teljesen igaz az állítás, miszerint csakis magas férfi lehet sármos és tekintélyt parancsoló. Egy alacsony férfi is lehet vonzó, ha bevet bizonyos trükköket amik javítják az összképet.

Első fegyver lehet a helyes testtartás! Alacsony urak, húzzátok ki magatokat! Így akár 5 centit is nyerhettek!

Az öltözet is sokat magasíthat viselőjén. Alacsonyaknak érdemes hosszított zakót, kardigánt választani, mert optikailag sok centit sugároz viselőjének. Ha tehetjük, válasszunk függőleges csíkos mintázatú darabokat, s tapasztaljuk ki, mi áll jól!

Fotó: 123rf.com

Nemcsak a mintázat, a szín is sokat segíthet. Legjobb választás a sötét szín. Nemcsak eleganciát kölcsönöz viselőjének, hanem magabiztosnak és ellenállhatatlannak tűnik benne a férfiember. Lehetőleg legyen ez a sötét szín a fekete, kombinálva valamelyik másik alapszínnel. Ha a nadrág és a cipő színe megegyezik, a láb máris hosszabbnak tűnik!

Alacsony ember számára az oldalt rövid, felül hosszú hajviselet az ajánlott. Végül, de nem utolsó sorban, amire figyelni kell az a kabát melynek helyes hossza, a fenék és a comb találkozásánál van. Válasszunk válltöméses fajtát!

Uraim! A tippek bár hasznosak a legfontosabb mégis a magabiztosság és a kisugárzás!

Forrás: https://napidoktor.hu/index