Természetes vágyfokozó – Ez az 5 testrész a férfiak legérzékenyebb pontja

Adódhatnak olyan napok, amikor elkél a segítség, ilyenkor jól jön pár apró vágyfokozó trükk, illetve még izgalmasabbá teheted az együttléteteket.

Az a bizonyos „F-pont”

A frenulum a makk és a pénisz végének találkozásánál, hátul található. Az itt lévő idegek koncentrációja nagyon hasonló a csiklóéhoz.Ez a pont kétféleképpen is izgatható: egyfelől orálisan, a nyelveddel, illetve az ujjaiddal is. A legjobb hatást úgy érheted el, ha játszol egy picit az érzékeny terület és a kevéssé érzékeny területek izgatásával – számol be a Bien.

A „P-pont”, azaz a prosztata izgatása

A prosztata vagy másnéven dülmirigy a végbélnyílás belsejében lévő, az ujj hosszúságának körülbelül háromnegyedénél elhelyezkedő, dió nagyságú mirigy. Azon kívül, hogy izgatása ejakulációhoz vezet, ez a szerv termeli az ondóváladék több mint 20%-át. Bár nem mindenkinek a kedvence ez a tabu terület, izgatása körülbelül olyan hatást vált ki, mint a női G-ponté.

szex

Fotó: 123rf.com

Mivel ez egy elég kényes téma, így érdemes előre egyeztetni a pároddal, hogy ma talán valami mást is kipróbálhatnátok. De ha esetleg sem te, sem ő nem nyitott az ilyesmire, akkor a here és a végbélnyílás közötti külső szakasz gyengéd masszírozásával is hasonló élvezetet okozhatsz kedvesednek.

A fenék izgatása

A prosztata után biztos megint valami kényes dologra számítasz, de nem kell megijedni, jelen esetben a comb és a far találkozásánál lévő gyűrődésre gondolunk. Ez is egy erogén zóna, melynek finom izgatásával fel tudod húzni (jó értelemben) a pasit. Együttlét közben finoman karmolászd és simogasd a farpofákat. Gyengéden meg is paskolhatod ezt a területet. Ha a pasid a hátán fekszik, akkor a háta és a feneke csókolgatásával néha-néha kalandozz el erre az érzékeny területre is. És természetesen ne feledkezz meg a belső combokról sem!

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ne siesd el – Az előjáték lehet az élvezetes szex kulcsa

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.