Technika, hogy tovább tartson a szex

Kétségtelen, hogy az együttes orgazmus a szex csúcspontja! Ez némely pároknál kezdettől fogva megy, másoknál pedig sosem.

A felmérések szerint a leggyakoribb problémát a férfi korai ejakulációja jelenti, mely gyakran megakadályozza a másik fél orgazmusát. A dolog mindkét fél számára rendkívül kínos… Ezt a fajta problémát nem szabad félvállról venni, mert néhány ilyen eset után a férfiban komoly gátlások keletkezhetnek.

Mindezek elkerülésére egy amerikai szexológus, James Semans kifejlesztett egy nagyon egyszerű tréninget, mellyel kontrollálni lehet az ejakuláció bekövetkeztét. Az úgynevezett start-stop technika lényege, hogy a férfi megtanulja felismerni saját testének jeleit. Ezáltal képes lesz megálljt parancsolni vágyainak és késleltetni ejakulációját, mielőtt elérnék a partnerrel a csúcspontot.

A technika sikere lényegében a kitartó gyakorlásban rejlik, ami nem más, mint a rendszeres önkielégítés. A férfinak az önkielégítést egészen addig kell végeznie, amíg az előrejelzési szakaszt el nem éri. Ekkor következik néhány perc szünet, egészen addig, míg a vágy szinte teljesen ellanyhul.

Ezt a „gyakorlatot” meg kell, ismételni 4-5-ször. A gyakorlást addig kell végezni, amíg magabiztosan meg tudja állapítani, hogy mikor jön el az a pont ahonnan már nincs visszaút. Később képes lesz megtartani a vágyait e ponton, hogy bevárja partnerét!

A start-stop technika segítségével tehát a férfi megtanulja, időzíteni saját orgazmusát.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.