Társasjáték pettingnek?!

Szex előtt milyen huncutságokat szoktatok művelni a pároddal? Végignézi, ahogyan tusolsz, ruha nélkül csikizitek egymást, és végül?

Egész napra kitartó, felemelő érzés tud lenni az előző esti egymásba botlás, ha nem “in medias res”-sel történnek az események. A szexuális együttlétet megelőző erotikus kikapcsolódásra nemcsak szívesen gondol vissza az ember, de egy idő után meg is akarja ismételni. Ez a bizonyos szexuális túlfűtöttség pedig nem igazán ismer határokat, de mi maradjunk a finomított verzióknál: a különböző társasjátékoknál.

Ha szereted a meglepetéseket, akkor egy zsetonos játékot ajánlok neked. 9 db zseton áll rendelkezésedre, amelyet bármikor odaadhatsz a kedvesednek, hogy elvégezze a zsetonon szereplő feladatot.

Így, ha megkapod a Szeretgess meg vagy a Tégy magadévá zsetont, akkor nincs más teendőd, mint a legérzékibb odafigyeléssel a fülcimpától egészen a lábujjakig megszeretgetni a szerelmed, a másik esetében pedig csak forróan egymásba olvadni. Fáradt vagy, és pont van nálad egy Masszírozz meg zseton? Mi tart vissza attól, hogy beváltsd?!

Senki sem lepődne meg azon, ha otthon édes kettesben Monopoly helyett valami mást akarnátok játszani. Európa legnépszerűbb erotikus társasjátéka pikáns élvezeteket nyújthat számotokra. A készítők odafigyeltek, hogy a társas folyamán fokozódjanak az élvezetek, ám ez mégis kulturált keretek között történjen.

Itt csak egyetlen egy módon eshetsz ki: ha idő előtt orgazmusod lesz. És ha ez megtörténik, mi a következménye?

Teljesítened kell a párod összes erotikus kívánságát. Benne vagy? Ugye nem akarod azt mondani, hogy a párod nem nézi élvezettel, ahogyan levetkőzöl előtte? Dehogyisnem!

Ezt kívánja megfűszerezni az a memóriajáték, amely minden megtalált kártyapárnál levetet rólatok egy ruhadarabot.

Ne tettesd magad szándékosan butának: a memóriapárok kuponként is szolgálnak: a kék hátterűek azonnal beválthatók, a rózsaszínűekkel pedig várni kell a játék végéig.

A nagyméretű dobókockák nem kerülnek horribilis összegekbe, mégis felpezsdítik a szerelmi légyottokat.

Adj egy kockát a párodnak, egyet tarts meg magadnál. Ha megegyezik a két dobás, akkor addig kényeztethetitek egymást, ameddig csak lehet.

Ám, ha különböző pózokat dobtak, a játszadozás csak 1-1 percig tarthat.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.