Szex – Vad álmaid vannak? Ezt jelenthetik!

Általában nem kell túlmagyarázni a szexuális álmokat, a legtöbbször azért jönnek, mert valakibe beleszerettünk, valakiről álmodozunk. Vannak azonban olyan esetek, amikor mélyebb jelentésük van.

Az amerikai Cosmopolitan Lauri Loewenberg pszichológus segítségét kérte az álomfejtésben. Íme, a végeredmény.

  1. Szex az első szerelmeddel

Az egyik leggyakoribb szexuális álom, amikor az első szerelmeddel szeretkezel. Nem kell aggódni, ez nem azt jelenti, hogy titkon még mindig érte epekedsz. Szóval ne dobd a jelenlegi pasidat miatta! Ha már nagyon régen szakítottatok, akkor a pszichológus szerint nem az exről szól egy ilyen álom. Senkinek nem kell magyarázni, hogy az ember élete során akkor a legenergikusabb, akkor érzi igazán, hogy él, akkor tapasztalja meg a mindent elemésztő szenvedélyt, amikor először szerelmes. A pszichológus ezért azt mondja, valószínűleg azért álmodunk ezzel a férfival, mert a jelenlegi életünk, a jelenlegi párkapcsolatunk nem elég izgalmas, hiányzik belőle a pezsgés. Szóval ezen érdemes elgondolkodni és tenni valamit, hogy újra feltámadjon bennetek a tűz.

szex

Fotó: 123rf.com

  1. Szenvedélyes szex az arctalan férfival

A második leggyakoribb szexuális álom, amikor egy arctalan, ismeretlen férfival szexelsz. Ez nem azt jelenti, hogy vár rád valahol valaki, akit még nem ismersz. Egy ilyen álom nem szól másról, csak rólad. A titokzatos szerető a személyiséged egy olyan oldalát szimbolizálja, amit még nem ismersz eléggé, de szeretnéd kiaknázni. Sok esetben jelentheti azt, hogy több magabiztosságra, határozottságra vágysz a hétköznapokban.

  1. Szex a legjobb barátoddal

Talán nincs kellemetlenebb érzés, mint amikor reggel arra ébredsz, hogy álmodban az egyik legjobb barátoddal hancúroztál. Ez azért fura, mert az ember a barátaihoz általában nem vonzódik szexuálisan, ezért egy ilyen álom teljesen értelmetlennek tűnhet. De nem az! Ilyenkor arra kell gondolni, mit szimbolizál az adott személy az életedben, mi az a három dolog, ami először eszedbe jut róla. Ezek a tulajdonságok lehetnek azok, amelyekre titokban nagyon vágysz.

  1. Szex azonos nemű személlyel

Ha te egy olyan nő vagy, aki alapesetben nem a nőkhöz vonzódik, mégis azt álmodod, hogy egy hölgy csábít az ágyába, azzal sincs semmi baj. Nem, ezentúl sem a nők mellett kell keresned a boldogságot, ez az álom egészen mást jelent. Gondolj bele abba, milyennek látod ezt a személyt. Erős? Gyengéd? Ő volt az az irodában, akit a héten a férfi kollégák megdicsértek egy komoly feladat megoldása kapcsán? Lehet, hogy te is ilyen jellegű tulajdonságokra, elismerésre vágysz, csak nem tudatosan.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Mit jelent az álombéli szex?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.