Szex közben ebben a pózban mutatsz a legjobban

Számtalan nő küzd manapság testkép zavarral, ami nemcsak a mindennapjaikra, de a szexuális életükre is hatással van. Azok a hölgyek, akik nincsenek kibékülve magukkal ritkábban kezdeményeznek, kevesebb az önbizalmuk az aktus során, így az orgazmust is sokkal nehezebben érik el.

Nem tudják átadni magukat az együttlét örömeinek, hiszen folyton azon kattog az agyuk, hogy a párjuk vajon észreveszi-e az általuk problémásnak vélt testrészeiket és egyéb hibáikat. Hogyan lehet rajta változtatni? Ahogy az öltözködés terén, úgy az ágyban is érdemes tisztában lenni azzal, hogy mely pózok emelik ki leginkább az alkati adottságokat – számol be a FemCafe.

Fiús testalkat

A fiús testalkatú lányok általában strapabíróak, úgyhogy érdemes nehezebbnek tartott pózokat is kipróbálnod. Például azt, amikor a férfi a falnak dől és felemel, te pedig átkarolod a nyakát. Az is működhet, amikor ő áll, te pedig a lábaiddal átkulcsolod a csípőjét, miközben a kezeden támaszkodsz.

szex, erotika

Fotó: 123rf.com

Körte alkat

Ennek az alkatnak nagyon jól áll a kiskanál vagy kiskifli póz, hiszen így a férfi alaposan szemügyre veheti a nőies idomaidat. Az olló póz szintén szexi, ha egy ilyen testalkatú nőről van szó, érdemes kipróbálni.

Homokóra

Ha homokóra testalkatod van, akkor te akkor vagy a legszexibb, ha ő közben foghatja a gyönyörű derekadat. A lovaglópóz kiváló választás lehet, így alaposan megcsodálhat téged, miközben tudod, ellenállhatatlan vagy.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Az eltérő szexuális vágy hogyan változtatja meg a párkapcsolatot?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.