Szex – 5 biztos jel, hogy a párod szerint tökéletes vagy az ágyban

Mindenkit érdekel, milyen az ágyban, de megmondani magunkról nem könnyű, hiszen valószínűleg egyik partnerünk sem közölte még velünk, hogy gyatra a teljesítményünk. Ebből a szempontból még az egyéjszakás kalandok sem igazán mérvadóak, így a legtöbb, amiben reménykedhetünk az az, hogy jobbak vagyunk az átlagosnál.

Egyesek viszont egyenesen szuperek az ágyban és a szexre szinte művészetként tekintenek. Fontos tudni, hogy egy kis gyakorlással mindenkiből válhat fantasztikus szerető, ha kellőképpen odaadó és tényleg azt szeretné, hogy partnerének örömet szerezzen. Ha azt gondolod magadról, hogy te ilyen vagy, akkor az alábbi öt állítás bizonyára igaz rád – számol be a Bien.

Nyíltan kommunikálsz

Egy 2011-es kutatás szerint azok a párok, akik a hálószobán kívül, és azon belül is beszélnek a szexről, boldogabb szexuális életről számolnak be, mint azok, akik erről a témáról egyáltalán nem, vagy csak keveset értekeznek egymással. Ez nem jelenti azt, hogy minden nap a lepedő akrobatika kell, hogy legyen a téma, de fontos, hogy partnerünknek adjunk visszajelzést, illetve ötleteket, javaslatokat tegyünk egymásnak az élvezetesebb szex érdekében.

szex

Fotó: 123rf.com

Magabiztos vagy

A szexterapeuták és a párkapcsolati tanácsadók nem győzik hangsúlyozni, mennyire elengedhetetlen a jó szexhez az, hogy magabiztosak legyünk és szeressük a testünket. Egy olyan ember – legyen akár nő vagy férfi – aki bizonytalan és nincs kibékülve a fizikai adottságaival, nem fog tudni eléggé feloldódni ahhoz, hogy élvezetes legyen vele az együttlét. Ha a partnereddel eljutottatok az ágyig, bizonyára tetszel neki, így ezen felesleges aggódni és számtalan felmérés bizonyítja, hogy egy magabiztos nőnél a férfiak számára egyszerűen nincs szexibb.

Nem sietsz

Nincs kiábrándítóbb egy olyan szexpartnernél, akin érződik, hogy csak le akarja zavarni a menetet és gyorsan túl akar lenni az egészen. A szex korántsem arról szól, hogy a felek eljutnak a csúcsra és kész, hanem sokkal több ennél. Az együttlét lényege az – legalábbis normális esetben az kellene legyen – hogy két ember között a testi örömök által mélyebb érzelmi kötődés alakuljon ki és ennek „csak” egy része az orgazmus. Aki nem siet, hanem szívesen áldoz időt a szexre, az biztosan jó szerető.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Amit tudni kell a szexuális fantáziákról

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.