Szerepjátékok kezdőknek

A szexuális szerepjátékok kipróbálása az első, ám annál nagyobb csapás, mellyel az unalmat/monotonitást könnyű szerrel száműzhetitek a hálószobából!

Mindezt mondani a legkönnyebb, mi most azonban továbblépünk és bemutatjuk, hogyan lássatok hozzá „új személyiségetek” kivitelezéséhez, ha még kezdők vagytok e tekintetben!

A tartós párkapcsolatban élők több mint fele állítja, hogy a lepedőakrobatikát (vele együtt természetesen magát a kapcsolatot is) szinte teljes mértékben frissíteni képesek apróbb változtatások is, mint például az erotikus masszázs, a helyszínváltoztatás vagy néhány alkalommal kivitelezett szexuális szerepjáték.

Pszichológusok és más szakemberek is úgy vélik, a szerepjáték fontos részévé válhat egy régóta tartó szerelemnek, az átmeneti személyiségcsere ugyanis segít feloldani a hétköznap ránk rakódó stresszt, a felek egymás között kialakult vitáját, valamint a kapcsolaton belüli kommunikáció javára is írhatunk ezáltal a ,,pálfordulás” által néhány plusz pontot!

Szerepcsere egy-két-há’!

A szexuális szerepjáték mondhatni tökéletes kivitelezéséhez pusztán jókora bizalom, rugalmasság és persze kellő merészség szükségeltetik. A fantáziátokra és vágyaitokra bízva a dolgot, könnyedén elindulhattok az izgalmakkal teli rejtélyes ösvényen, melynek pusztán szükségleteitek, és jó ízlésetek szabhat határt.

Fontos azonban leszögezni, hogy e határoktól mentes játszadozásnak is vannak bizonyos íratlan szabályai, melyeket a saját érdeketekben nem árt betartani! Íme, a szexuális szerepjátékok szabályrendszere:

• E különös játékot csak összeszokott, tartós párkapcsolatban élő feleknek javasoljuk, ugyanis az összetartozás, az egymásba vetett hit és bizalom elengedhetetlen része az örömöt hozó szerepjátéknak!

• Saját biztonságotok érdekében ne játszatok ilyen jellegű játékot röpke ismeretségű partnere(i)tek egyikével sem!

• A szexuális szerepjáték a kölcsönös kielégülés, felszabadulás megélésével kecsegtethet, ehhez azonban mindennél fontosabb, hogy a választott szerepekkel azonosulni tudjatok, az azonosuláshoz pedig ez esetben elengedhetetlen, hogy nyíltan beszéljetek a vágyaitokról!

• A felek közötti tökéletes kommunikáció hiánya sikertelenséghez vezet! A szerepcsere során is, mint minden szexuális jellegű tevékenység során, figyelnetek kell egymásra, az apró részletekre és legfőképpen arra, hogy ez a típusú aktus jóval több időt igényel, mint más esetek, rendszeressé téve pedig jótékony hatása alább hagy, esetleg teljes mértékben elvész!

Lépésről lépésre!

Miután felvetetted partnerednek a szerepjáték ötletét, válasszatok olyan párosítást, mely mindkettőtök személyiségéhez közel áll, melynek játszása során természetesen tudtok viselkedni, nem kelt bennetek egy csöpp frusztrációt sem!

A legnépszerűbb párosítások közül néhányat mi is megemlítünk: tanár-diák, orvos-páciens, beteg-ápolónő, főnök-titkárnő, pultos-vendég, mester-tanítványa, rendőr-rab és így tovább. A szerepek kiválasztását követően, egyezzetek meg a szituáció apróbb részleteiben is!

Nagyon fontos, hogy mindkét résztvevő korlátait figyelembe véve jöjjön létre a gyönyört hozó jelenet! A helyszín és kellékek kiválasztása a szerepektől függően változhat, sok esetben azonban nem szükséges külön ruhadarabokat, eszközöket beszerezni, pusztán a meglévő darabokat kell ügyesen párosítani.

A rendőrnő jelmezt például egy sötét elegáns nadrág, majd egy derekába tűrt ing, sötét napszemüveg és egy sötétre színezett alufóliás guriga (=gumibot) is tökéletesen helyettesíti! A szerepek tökéletes összhangját követheti egy-egy másik kissé erőteljesebb karakter magatokra öltése.

A szado-mazo estéket azonban, csak rugalmasabb pároknak javasoljuk, melyek során feltétlenül alkalmazzatok egységes jelszót vagy jelet, mely könnyedén tudatosítja mindkettőtökben, hogy a játék már nem nyújt élvezetet!

A szexuális szerepjátékok haszna kétségbevonhatatlan, megléte üdíti a párkapcsolat minden szegmensét! A szex közbeni szerepcsere egészségesnek bizonyul még a szakemberek szemében is, persze hozzáteszik, hogy pusztán addig a pontig, míg az öröm teljes megélése nem korlátozódik csak és kizárólag egy megváltoztatott személyiség felöltése során véghezvitt aktusra!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.