Ne hagyjuk, hogy a szexuális életünk rosszabbá váljon

Az ELTE Pszichológiai Intézete és a Marketing Centrum a magyarok szexuális életéről végzett reprezentatív felmérése szerint a nők 26 százaléka többet szeretne szeretkezni, mint amennyire sor kerül, a férfiaknál pedig 47 százalék érez így. Ezzel szinkronban a nők 42 százaléka úgy véli, hogy partnere több együttlétre vágyik annál, mint amennyi létrejön, és a férfiak 24 százaléka szintén így vélekedik. 

Hogy ifjúkorunk kedvenc időtöltése mitől fordul gyakran „a sok hűhó semmiért” kategóriába, arról persze hosszan értekezhetnénk. Ám a libidó csökkenésének okait kutatva megállapítást nyert, hogy az anatómiai változások igencsak meghatározóak, és mindkét fél lelkesedését egyaránt visszavetik. 

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a szülés következtében kitágult hüvely vagy a rugalmasságából veszítő, szárazzá váló hüvelyfal állapotát, az idővel lazábbá váló kötőszövetet ma már helyre lehet hozni! Az orvos-esztétika technológia fejlődése lehetővé tette az intim fiatalság visszanyerését, mégpedig fájdalommentesen!

Fotó: 123rf.com

Lotus Gynolaser 

A hüvely szűkítése, a hüvely falának fiatalabbá tétele mellett kezeli az inkontinenciát, ami szintén gyakran hátráltatja a kiegyensúlyozott szexuális életet. A GynoLaser a hüvelyfalat több rétegben kezeli frakcionált lézerfénnyel a kollagén termelés fokozására ösztönözve a kötőszövetet. 

„Más hüvelymegfiatalító lézeres berendezésekkel szemben a Royal Clinics orvos-esztétikai központban alkalmazott Lotus GynoLaser egy beépített automata szabályozórendszer segítségével automatikus állítja a lézerfejet, így az orvosnak nem kell mozgatnia, többször ki- és behelyeznie a kezelőfejet, ezáltal a kezelés sokkal kényelmesebb, komfortosabb a páciens számára.”– tudjuk meg Dr. Hajdinák AdrienntőlCsupán néhány kezelés a Lotus Gynolaserrel és a hüvely visszanyeri fiatalos rugalmasságát, a szárazság tünetei jelentősen enyhíthetőek és a kisajkak megjelenésében is javulás érhető el.

Másoknak a kisajkak megjelenése okoz gátlásokat. A kisajak nagyobbodásnak többnyire semmilyen különleges oka nincs, egyszerűen testi adottság. Más esetben szülés után, vagy nagyobb testsúlyváltozást követően jelentkezik hangsúlyosabban a probléma. A túlérő kisajkak, a szeméremajkak aszimmetriáját, túlzott méretét intimplasztikával, szeméremplasztikával lehet megszűntetni. Ezek érzéstelenítésben történő ambuláns beavatkozások, melyek előkészítéssel együtt sem tartanak tovább két óránál. A felszívódó szálak használatával varratszedésre nincs szükség. A 2-3 hetes gyógyulási időt 2-3 hónapos regenerálódási időszak követi a kisajkak végső kinézete és korábbi érzékenysége eléréséig. A megnövekedett önbizalom mellett a szexuális élet javulása sem várat sokáig magára!

Forrás: Royal Clinics


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.