Mitől fog újra kívánni a párod?

Mitől működik a szex? Hogy érhetem el, hogy a nő teljesen odaadja magát? Sok beszélgetés során fel szokott merülni ez a kérdés.

Bőven volt olyan az életemben, hogy nem voltam kezdeményező az ágyban. Leginkább olyan voltam, mint egy fadarab, aki odaadja magát a másiknak. Megengedi, hogy örömet leljenek a testében. Megengedi. Szerintem ez már alapból egy rossz állapot, ha nem vágy, hanem „megengedés” van. Itt már valaki áldozatot hoz, a másik meg „pitizik”. Persze most sarkítottam. – fejti ki Polilili az Ébredőszexualitás blogon.

De mi kell ahhoz, hogy legyen hozzá kedvem? Hogy lelkes legyek? Hogy örömmel érintsem, és izgatottan menjek bele a játékba, és akár hagyjam, hogy bármit tegyen velem, mert élvezem?

Fotó: 123rf.com

Nekem leginkább a biztonságérzet fontos. Érezzem, hogy nem esik bántódásom, hogy a másik megért, szeret, megtart. És nem csak az ágyban, hisz minden mindennel összefügg. Ha azon a héten többször ingerülten csattant fel (még ha nem is miattam történt a dolog, hanem „csak” stresszes a munkája, akkor is), ha úgy éreztem, nem szívesen hallgatja meg, milyen volt a napom, az mind hat arra, mennyire tudok feloldódni a karjaiban. És persze hat az is, hogy milyen velem az ágyban. Tényleg azt érzem, hogy nyitott a vágyaimra, a visszajelzéseimre? Tényleg imádja a testem? Elbírja azt is, ha kiborulok?

Ezek mind hozzátesznek ahhoz, hogy őt igazán erős, engem megtartó, megértő, támogató férfinak lássam, aki mellett egyre jobban meg tudok tanulni önmagam lenni, elengedni a gátlásaim, és felszabadulni.

Amikor férfiak kérdezik tőlem, mi kell ahhoz, hogy a párjuk jobban kívánja őket (és ezt nők is kérdezhetnék), legtöbbször ezt mondom: tedd rendbe magad. Ne őt akard megváltoztatni, magadat tedd kívánatosabbá. És nem a luxusautótól, vagy a kockás hasadtól leszel igazán az. Hosszú távon biztos, hogy nem.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.