Mi az a “kinky” szex? – Kinek jön be?

A kink szót azokra használják az angol szlengben, akik a szexben imádják a fűszert, a különleges vagy furcsa dolgokat, mint amilyen a szerepjátékok, a fétisek kiélése, a BDSM és a segédeszközök.

Annak ellenére, hogy az emberek nem szeretnek és nem mernek beszélni a szexuális életükről, szokásaikról, vágyaikról (olykor még a saját párjuknak sem), azért a társadalom nagy része nem a fehér lepedők közti misszionárius pózra esküszik. A szex tabusítása általános dolog még mindig, pedig egy teljesen természetes, emberi viselkedésről van szó – számol be a Glamour.

Az ismeretszerzés így sok esetben marad a filmekből, sorozatokból és az online cikkekből. A szakértők véleménye szerint pedig, legyen akárki akármilyen kinky a szexben, a vágyak megélése és kiélése valójában rendezettebbé, harmonikusabbá, stresszmentesebbé tesz a mindennapokban. Ennek oka az, hogy nincs az emberben elfojtás, nem kell meghasonlania önmagával. Természetesen azt le kell szögezni, hogy mindig azokról az esetekről van szó, ahol mindkét fél élvezi és akarja ezt a fajta szexet, tehát megvan a konszenzus, a beleegyezés.

szex, bilincs

Fotó: 123rf.com

A kink csoportba tartoznak a következő műfajok:

BDSM. Szürke 50 árnyalata megvan? Amikor a legtöbb embernek a perverz szex jut eszébe, a BDSM-re, egy négybetűs mozaikszóra gondolnak, amely hat különböző dolgot jelent: rabság, fegyelem, uralom, behódolás, szadizmus és mazochizmus. A BDSM a tevékenységek rendkívül széles skáláját tartalmazza, a könnyű elfenekeléstől és a domináns/behódoló szerepjátékoktól a kikötözős, megszégyenítő és fájdalomkeltő eszközhasználatokig.

Fantázia és szerepjáték. A kinky szex egyik leggyakoribb formája az elképzelt forgatókönyvek megkreálása, életre keltése. Ez lehet olyan egyszerű dolog, mint egy fantáziáról beszélni az ágyban, vagy konkrét megélést is jelenthet jelmezekkel, jelenetek eljátszásával (orvos, börtön, lefulladt az autóm, tanár-diák stb.)

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Párkapcsolat: Próbáltátok már a szerepjátékot? – videóval

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.