Mi áll jól minden férfinak?

Erekció során a vérrel teli hímvessződ már nem áll olyan magasan, a hasfaladhoz közel, mint gyerekkorodban, mert amikor gyengülnek a gátizmaid, nem bírják el a vérrel telt hímvessződ súlyát.

Ez csökkenti a partnered hüvelyében a hímvessződ érzetét. Így ő nehezebben fog eljutni a hüvely orgazmus csúcsára. Tanuld meg a gátizom tornát és erősítsd vissza a hímvessződ magasságát biztosító izmokat.

A magasan álló hímvessző könnyen, intenzíven tudja ingerelni a hüvelyben lévő G-pontot, aminek hatására többszörösen tudod a partnered eljuttatni a csúcsra.

Amikor nehezen tudod szabályozni az ejakulációd és rendszeresen korábban van orgazmusod, mint a párodnak, akkor érdemes több figyelmet szentelni gátizom kontroll technikáknak és naponta gyakorolni a magömlés késleltetésének gyakorlatait, mert ezzel pár hónap alatt eléred, hogy hosszabb ideig tudd kényeztetni a partnered és akkor legyen kilövellésed, amikor őt már többszörösen eljuttattad a csúcsra és elősegítheted, hogy hamarabb regenerálódj aktus után.

Nehéz a szél megtartása, erős székelési ingernél pedig gondot jelenthet a székletvisszatartás is, amikor a végbél záróizma gyengül, széklettel szennyeződhet az alsónemű „fékcsíkos lesz a gatya”. Esetleg nem tudod elkülöníteni a szél vagy széklet ingerét.

Aranyeres problémákat tapasztalhatsz, amikor az izom gyengeség mellett meglazulnak a záróizom fölötti kötőszövetes érpárnák is. A végbél gyűrűs záróizmai és a kötőszöveti részek (aranyeres törzsek) könnyen veszítenek erejükből különféle életmódbéli behatásokra. Ilyen Pl: a székrekedés, ülőmunka. Gyakorlatokkal, megelőzheted és meg is szüntetheted ezt az állapotot.

A medencefenék izmok edzése felpezsdíti a férfi energiáidat, fokozza a libidódat, az aktus intenzitását és megnyújtja az időtartamát. Kis csoportos és egyéni foglalkozásokon személyre szabottan lehet megtanulni a férfi gyakorlatokat, aminek a tudása hosszútávon élvezhető, magabiztosságot, önbizalmat ad és sikerélményt.

Ellenőrizd a jelenlegi intim fittséged egy állapotfelmérő kérdőív segítségével: KATT IDE! 

Szerző: Gottlieb Ildikó

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.