Megvalósult mocskos fantáziák – Így szexelnek külföldön

A különböző kultúrákat egy dolog biztosan összekapcsolja: mindegyikük szexel. Milyen perverz dolgokkal tudnak felvágni egyes nemzetek?

Kolumbia

A kolumbiai nők nem szégyenlősek, és szeretnek maguknak örömet szerezni. Ezt onnan tudhatjuk, hogy 79 százalékuk elismerte, hogy szokott önkielégíteni.

Dánia

Koppenhágában a buszokon kialakítottak úgynevezett „szerelmes üléseket”. Ha valaki ezekre a piros helyekre ül, akkor mindenki számára nyilvánvalóvá teszi, hogy szabad préda.

Nagy-Britannia

A brit férfiak kétszer annyira fogékonyak a közterületen való szexelésre, mint az amerikaiak.

Ausztrália

Az ausztrálok imádják az autójukat. Talán ezért van az, hogy a 75 százalékuk már szexelt kocsiban! Ezt a Durex felmérése derítette ki 2007-ben.

szex1

Franciaország

Huncutak ezek a franciák! 41 százalékuk már kipróbálta a szexet egyszerre több emberrel – derült ki egy Marie Claire felmérésből.

India

Elégedett népség ez az indiai! Ők a legelégedettebbek a szexuális életükkel a világon.

Irán

Az iráni párok kérvényezhetnek „ideiglenes házasságot”, hogy szexelhessenek az igazi házasságuk megkezdése előtt.

Japán

Azt mindig tudtuk, hogy a japánok kicsit elmeroggyantak. Újabb bizonyítéka ennek, hogy náluk esett meg a világ legnagyobb orgiája 250 nő és 250 férfi részvételével.

shutterstock_30137518

Új-Zéland

2007-ben kezdődött az a trend Új-Zélandon, amit úgy hívnak, hogy „vegán-szexualitás”. Olyan emberek csatlakoznak a mozgalomhoz, akik nem szeretnének testnedvet cserélni senkivel, aki húst eszik.

Dél-Afrika

Az első csak feketéket szerepeltető dél-afrikai pornófilmben az összes szereplőn óvszer volt, hogy felhívja a védekezés fontosságára a figyelmet.

Dél-Korea

Itt nyitották meg 2004-ben azt az erotikus vidámparkot, ahol találkozhatunk pénisz szökőkúttal, vagina és hímvessző kabalákkal és megnézhetünk egy szexjáték kiállítást is.

Svédország

A svéd nők biztosra mentek. Ha a szőkeség nem lenne elég a siker párválasztáshoz, akkor is megduplázták esélyeiket: Svédországban él ugyanis a legtöbb biszexuális.

szex2

Tajwan

A tajvaniak használnak a leggyakrabban vibrátort, és a használók 47 százaléka férfi!

USA, San Fernando-völgy

Itt készül a világ legális pornótartalmának a 90 százaléka.

USA – San Francisco

San Franciscóban található az egyetlen fétis kávézó, ahova a vendégek elhozhatják rabszolgáikat, akik kutyatálakból ihatják a kávéikat.

Forrás: Egészségtükör.hu

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.