Már napközben is pornót nézünk

Budapesten a legaktívabbak a szexet keresők

Egyre többen dolgoznak otthonukból az elmúlt két hét során, ami meglátszik a hazai pornófogyasztási adatokban is. Soha ennyien nem néztek még interneten ilyen tartalmakat és jelentősen át is alakult a fogyasztásuk az elmúlt időszakban.

A Szexrandi.hu statisztikái alapján az eddigi éjszakai csúcsidő helyett most már napközben 14-15 óra között tetőzik az oldal látogatottsága. Sokan nem várnak tehát estig, napközben is lelkesen nézelődnek az interneten. Ráadásul az oldalon eltöltött idő is megnőtt, egy-egy átlagos látogatás már nem 8-9, hanem inkább 11-12 percig tart. Az elsődleges cél már nem is a szexpartner keresés (legalábbis személyes találkozóra), hanem az online szexcsetelés, a többiek erotikus fotóinak böngészése vagy erotikus történeteinek olvasgatása.

Fotó: 123rf.com

Az talán nem meglepő, hogy az ingyen nézhető online pornófilmek iránt is megugrott az érdeklődés az elmúlt két hétben, ez volt ugyanis a leggyakoribb keresőkifejezés a Google statisztikái alapján Magyarországon az ilyen jellegű kereséseknél.

A legaktívabbak a budapestiek. Minden második Szexrandi.hu látogató a fővárosból lép fel az oldalra. Érdekesség, hogy míg Bács-Kiskun megyéből (és általában a keleti országrészben) csökkent a forgalom februárhoz képest, Pest, Fejér és Győr-Moson-Sopron megyéből nőtt meg a leginkább a fővárosi mellett. A Pécs és környékén élőket hagyta a leginkább hidegen a járvány, Baranyában ugyanis semmi változás nem történt (sem le-, sem felfelé), ugyanannyian használják az oldalt, mint korábban.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.